Reklamestanderen

Info

SPAR-købmand Mikael Konradsen er en smule ærgerlig over debatten om reklamestanderen, for den står altså på hans grund:

– Skrannie har søgt tilladelse hos kommunen og fået den. Jeg har ikke villet have noget som helst med det at gøre, andet end jeg har sagt ja til, at den må stå på min grund. Ligesom HP har fået ja til at sætte et kæmpebanner op med Thy Rock.
– Der står jo sådan set allerede et LED-skilt få meter derfra ved tankanlægget, men den har sjovt nok aldrig skabt røre. Den har selvfølgelig også stået der en rum tid.
– Ja, hvad er ret og forkert. Godt spørgsmål. Jeg har jo skaffet 50.000 til idrætsforeningen. Penge, som man skal arbejde noget hårdt for i den virkelige verden, hvis man vil give dem til idrætten.
– Jeg har netop fået af vide, at producenten af 3D-brillerne afventer den højspændte situation i byen, og at de overvejer politianmeldelse, da de har fået tilsendt adskillige trusselsbreve og hjemmelavede bomber i pap. Formentlig fra de samme gerningsmænd, som har udøvet hærværk på LED-skiltet😜 

– Jeg er heller ikke ubetinget glad for LED-skilte. De skæmmer af og til og forstyrrer naturen. Så jeg går ind for en passende balance mellem natur og kultur. På den ene side bør vi naturligvis fremme vores velfærd, og det handler ofte om penge; på den anden side skal vi passe godt på den natur, vi har. Især her i Thy!

Æstetik er en sammensat en. Klitposten.dk er gået en tur i byen og kan sandt for dyden finde steder og huse, der ikke just er skønne at se på. Et par stykker trænger i den grad til vedligeholdelse. Men hvem skal være dommer? Hvem bestemmer, hvad der er pænt og grimt? Hvad med den private ejendomsret?

Og hvad med splinten i din brors øjne sammenlignet med bjælken i dit eget:
Min have er ingen prydhave, for jeg gider ikke gå og knokle med den og kan ikke se, hvad jeg skal med græsplæner og bede og ditten og datten. Andre kan have en anden opfattelse, og hvem bestemmer, hvilken der er den rigtige?

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer