SPAR Klitmøller havde god vin til halv pris!

I dag, fredag den 23. marts, satsede SPAR Klitmøller hele vinbutikken!

Fra klokken 15 til 17 burde alle pensionister, arbejdsramte og andre med sans for god vin begive sig ned til SPAR Klitmøller, for her fik man ikke bare lov at smage på dyre vine, men også at købe dem til halv pris!

Adone (billedet foroven)  er en anden af de fine og meget velsmagende vine.

LIDT OM ADONE
ÅRGANG: 2016
LAND: ITALIEN
ALKOHOL PROCENT: 14%
OMRÅDE: TOSCANA
DRUESORTER: SANGIOVESE, MERLOT, CABERNET SAUVIGNON
PRODUCENT: ADONE
FADLAGRING: 6 MÅNEDER
FLASKESTR: 75 CL.
ANBEFALES TIL: KRAFTIGE KØDRETTER, OSTEBORD, TAPAS, VILDT
DRIKKEMODEN: NU OG 4 ÅR FREM

ADONE er utraditionel for så vidt angår fremstillingsmetoden. Den er nemlig et forsøg på at eksperimentere med nye teknikker for at overraske og glæde vinnyderen med en oplevelse af nye aromaer, dufte og stil. En mindre del af druerne får lov at tørre i længere tid, for at opnå den optimale frugt og sødme, som man kender det fra Amarone vine.

Oplevelsen byder på en stor og usædvanligt appetitlig vin med en dyb, intens og kompleks duft. Smagen kombinerer Sangiovesedruens unikke syntese mellem stringens og rigdom, med fyldigheden fra Merlot, og noter af solbær og cedertræ fra Cabernet Sauvignon. Vinen har en velbalanceret sødme, som er resultatet af masser af sol, og at en del af druerne får lov at tørre i længere tid inden presning, ligesom man kender det fra fremstillingen af Amarone. Når druerne tørres på denne måde, koncentreres mosten, så vinen får større rigdom, sødme og fylde i duft og smag. Denne lækre vin er fadlagret seks måneder på fad.

Kort opsummeret byder denne skønne mørke vin på en indtagende duft af modne solbær, kirsebær og sveskeblomme. Smagen i vinen er BLØD, lækker og fyldig, og med en lang eftersmag af fuldmoden frugt. Stor oplevelse! Hvert år valfarter turister fra hele verden til det skønne Toscana.

(Teksten i denne faktaboks er hentet på nettet og er helt tydeligt ikke skrevet af en thybo. Så ville der bare have stået: Den er ikke så ringe)

 

 

Vinsmagninger plejer at være smagning af de billigste vine. Vine, der er nedsat fra for eksempel 65 kroner til 35 kroner. Man får det, man betaler for, så den er god nok.

Men i dag kunne du smage dyre vine, for det er med vin som med biler. Jo dyrere, jo bedre.

SPAR har hentet fire dyre, italienske bordbomber hjem sammen med en økologisk hvidvin og en økologisk rosévin. Klik på billedet ovenfor og læg mærke til, at den helt til venstre har været anmeldt på KlitPosten.dk. Læs artiklen her.

 

 

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer