Stander i Nationalparken

Miljø- og fødevareministeriet og Nationalpark Thy - det er vi helt enige om - har bestemt, at hunde skal føres i snor derude. Der er nederst på pælen både et billede af en hund i snor og for os, der også kan læse, men måske ikke er så knøve til at afkode et billede, er der ovenikøbet en ekstra forklaring. Altså: Har du hund, så i snor. Rimeligt nok af hensyn til det øvrige vildt.

Men det tredje billede fra oven volder hovedbrud. Hvad forestiller det? Her må du ikke vende din vandflaske på hovedet? Folk fra Afrika er ikke velkomne her? Ingen adgang for folk med knoglebrud? Dit barn må ikke stå på hovedet af en hund?
Ingen af de tilfældige forbipasserende havde en anelse om tolkningen. Alle var dog klar over, at et eller andet er forbudt, og de fleste så sig om, inden de vovede sig ud i terrænet. Når man ikke ved, hvad man ikke må, kan man godt blive usikker.

Så denne info-artikel er snarere en non-info-artikel.

KlitPosten.dk udskriver derfor en konkurrence: Hvad forestiller skilt 3? Det bedste og sjoveste forslag præmieres med et gratis årsabonnement.

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer