Tilbud til DBU

Mig og Jens vil godt tilbyde os for en mindre overgangssum til det danske landshold i fodbold. Jeg holdt op med at spille fodbold i 1968, men har holdt formen vedlige med golf og øl. Jens holdt først op i 1972, så han er klar. Desuden har vi begge styrket formen ved at se en masse fodbold på skærmen. Her viser vores store forståelse af spillet at være fuldt ud på højde med kommentatorerne på TV.

Jeg vil helst spille venstre inner ligesom Pele, mens Jens mest er til højre yder som Garrincha.

I pausen sætter vi pris på nogle bajere til at blive klar til 2. halvleg.

I kan bare ringe!

PS. Jeg har lidt slidgigt i knæene, men det kan massøren vel ordne med lidt spray?

Andre indlæg, du vil synes om

2 Kommentarer

  • Jeg vil også gerne med på det der fodboldhold. Jeg kan køre bussen.

    • Der skal altså være plads til en rollator også. Plus fri øl i bussen.