Ingrid siger god for politiforliget om Rejseholdet

Rejseholdet skal genopstå, lyder det i den nye politiaftale. Den er Ingrid Dahl med på. Men det støder på modstand fra andre centrale personer …

Ingrid Dahl ligger med halsbetændelse og meddeler, at hun ser med spænding på at skulle fortsætte med Rejseholdet:

– Det skulle glæde mig på denne måde at blive værdsat og ikke bare stillet hen i et hjørne.

Men hun er stort set den eneste, der er positiv over for politiforliget på dette punkt. Både I.P. og Fischer rynker brynene, og Fischer tilføjer:

– Jeg har sgu aldrig været god på en hest, og jeg forstår ikke, hvorfor vi skal droppe de hurtige biler. Plus det, at en hest aldrig vil kunne løbe forbryderne op, når de kommer fræsende i deres Porsher og Maseratier og BMWer!

Klik for >

Foto: DR

I.P. smiler højlydt:

– Så kommer Kirsten sgu nok rendende igen og kaster sine forelskede øjne på Ulf. Uf!

la Cour og Johnny Olsen slår ud med armene, og la Cour messer:

– Jeg får lige et klarsyn. Jeg kan tydeligt se, at vi på et tidspunkt kommer i alvorlig knibe. Jeg ser ild for mig, jeg ser mangel på strøm på el-bilen, og det nytter altså ikke noget at skulle vente otte timer på, at bilen er opladet, når det er lige nu, vi skal fange forbryderne!

Johnny Olsen, tidligere landsboldsspiller, ryster på hovedet.

– Jeg har forlængst solgt min bus. Skal jeg så investere i en ny? Jeg får jo ikke en krone i kompensation. Desuden har jeg en høne at plukke med Gaby, der flirter lidt rigeligt med Jan (Boysen, retsmediciner og oprindelig mere interesseret i Ingrid. Red.)

Så det ser ud, som om Folketinget ikke har taget alle i ed, inden de vedtog politiforliget. Måske er det derfor, at V ikke er med?

Fik du læst:

Fik du læst:

Thistedpige bestjålet!

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer