Klitmøller får borgermøde og løfte om et nyt løft

Meddelelse fra Thisted Kommune (uddrag)

Udkast til udviklingsplan bliver præsenteret i februar.
Det handler om investeringer. Det handler om at skabe grundlag for øget turismeudvikling. Det handler om det gode liv og aktiviteter – hele året.
Thisted Kommune arbejder sammen med fonden Realdania om en strategisk og fysisk udviklingsplan for Vorupør og Klitmøller. De to byer er blandt de 18 steder på Vestkysten, der har fået status som stærke feriesteder.
Nu er første oplæg til udviklingsplanen klar til at blive forelagt på borgermøde. Det sker
  • 18. februar på friskolen i Klitmøller
  • Klokken 19.00 - 21.00
I slutningen af november sidste år havde borgerne i blandt andre Klitmøller – og andre interesserede – mulighed for at komme med deres ønsker og input til udviklingsplanen. Ideerne er blevet sammenholdt med viden om, hvad der skal til for at skabe udvikling i turismebranchen – når man ser på væsentlige fokuspunkter som overnatning, oplevelser og bymiljøer.
Erhvervskonsulent Henrik Jensen fra Thisted Kommune understreger, at borgerne kan glæde sig til at se oplægget.
- Jeg håber, at borgerne vil opleve, at planen har de elementer, der skal til for at skabe udvikling i turismen i overensstemmelse med ønsket om, at området også er et godt sted at bo hele året, siger Henrik Jensen, der er projektleder.
Et vigtigt element i udviklingsplanen er at skabe grundlag for et mere varieret overnatningstilbud til turisterne.
Henrik Jensen understreger, at der ved udarbejdelse af planen er fokus på at friholde værdifuld natur.
Hensigten med borgermødet er dels at informere om, hvordan udviklingsplanen tegner sig – og dels at have en dialog med borgerne om, hvordan planen kan modelleres yderligere.
Den fysiske og strategiske udviklingsplan for Vorupør og Klitmøller fremlægges for Thisted Kommunalbestyrelse på et temamøde 25. februar, og planen ventes endelig godkendt i april.
Realdania støtter udviklingsplanen for Klitmøller og Vorupør med 500.000 kroner fra puljen ”Vestkysten viser vejen”, og Thisted Kommune bidrager med et tilsvarende beløb.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer