Klitmøller Friskole hejser det grønne flag, for det er godt for øjnene

Klitmøller Friskole har fået tildelt det grønne flag af Friluftsrådet. Det handler om bæredygtighed, kompostaktiviteter, affaldsindsamling på stranden og i det hele taget være med til at gøre det hele lidt grønnere. Både elever og lærere samt leder har knoklet med at føre idealerne ud i livet, og nu er det lykkedes så godt for skolen, at borgmesteren har kunnet hejse det grønne flag. Som eneste Thy-medie kan KlitPosten vise den video, der viser selve det højtidelige øjeblik, da flaget gik til tops med lidt mental hjælp fra elever og ansatte

Friluftsrådets grønne flag

Birgit byder Ulla velkommen

Alle forsamles foran flagstangen

Skoleleder Birgit Sigaard Jensen byder velkommen til borgmester Ulla Vestergaard, der ønsker, at eleverne fortæller lidt om baggrunden for det grønne flag ude foran flagstangen. Oven i købet er det en strålende dansk sommerdag med blå himmel, solskin og varme!

Ulla er meget lydhør og tager sig god tid

Mange elever vil gerne deltage

Birgit gør flaget klart. Følg forløbet i videoen:

Pernille Knakkergaard

Lisa Jørgensen

– Hvor mange børn er der i dag på Klitmøller Friskole og Børnehus, Birgit?
– 63 elever på friskolen, der formeres til 80, når det nye skoleår begynder. 69 børn i børnehave, plus 12 i vuggestuen. Men hummerne skal begynde i skolen, og derfor bliver børnetallet i børnehaven en smule lavere.
– Starter der nye lærere i år?
– Ja, Pernille Knakkergaard! Og vi har jo fået ny børnehaveleder: Lisa Jørgensen.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer