Klitmøller trækker overskrifter!

En tidligere, nu forældet udgave af byskilt …

… til vores skønne by …


Klitmøller, Cold Hawaii, er nu så verdensberømt, at Teknisk Forvaltning ved overingeniør Gustav Colas har bestemt, at byen ikke længere behøver et navn.  FN, EU, Folketinget, Thisted Kommunalbestyrelse og sidst, men ikke mindst afgørende, Klitmøller ´Forening, har efterfølgende bøjet sig for Teknisk Forvaltning og bestemt, at byen Klitmøller ikke skal hedde Klitmøller mere. Den skal slet ikke hedde noget som helst!

– Og hverken Erdogan eller Putin havde indvendinger, afslører Gustav Colas, – så sådan bliver det. Det har længe ligget i luften, at når Teknisk Forvaltning ikke længere bruger navnet Klitmøller, er der heller ikke andre, der behøver. Jeg er glad for, at vi i Teknisk Forvaltning har været så forudseende!

– Men hvordan skal det forstås? Æh, jeg forstår ikke … ikke noget navn?

– Jeg stod forleden i en kø til en biograf i Holstebro og hørte ham foran mig sige til ham foran ham: Skal du derop i næste weekend? Det var helt tydeligt, at det var Klitmøller, de omtalte. I Thisted så jeg en mand stige ind i en taxa og bare sige: Kør! Chaufføren var naturligvis aldrig i tvivl om hvorhen. Simon Kvamm har flere gange ringet til SPAR, bare for at høre, om vi har glemt ham. "Jeg længes hjem", udtaler han. Men det kan nok ikke være anderledes med det job, han har. Så, - siger man ikke Vesløs, Koldby eller Hurup, mener man naturligvis Klitmøller. De fleste siger bare: Jeg skal ind til byen! Eller jeg skal i SPAR.

– Så byskiltene skal ikke have navnet Klitmøller længere?

– Nej, ingen skilte. Som sagt er det en endelig beslutning, der stod øverst på dagsordenen på FNs generalforsamling lige over Greta Thunfisks klimatiltagsforslag om bedre vejr.

– Skal den så heller ikke hedde Klitmøllervej?

– Nej. Det naturlige er så bare at kalde den Vej. Så ved alle, hvilken by den fører til.

– Men der står altså stadig skilte med navnet Klitmøller?

– Ja, der går selvfølgelig lidt tid, inden alt er ordnet. Vi har meget at se til i Teknisk Forvaltning. Så skal der være ensretning et sted, så skal der ikke, så skal nye gader have navne, så skal gamle gader ændres, så er der en borger, der absolut vil bygge hus med gavlen ud mod Ørhagevej i stedet for facaden, hvilket enhver jo kan se, slet, slet ikke går, ja, jeg kunne blive ved med at remse disse mange tidkrævende opgaver op!

– Men det kommer! Med raketfart! Godt nytår!

… og det nuværende (på Vangsåvej fra Kystvejen) og fremtidige byskilt

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer