KlitPosten.dk arbejder sig støt og roligt ind i 2021!

Godt nytår til alle læsere:

Både til de trofaste, de troløse og de tilfældige! Godt nytår til alle, der har fået livets coronastorme at mærke; godt nytår til dem, der blot løber med en halv vind; godt nytår til de omskårne; godt nytår til dem, der bare har tisset på et el-hegn; godt nytår til dem, der nåede at få sig en minkpels; godt nytår til dem, der nøjedes med at have en ræv bag øret.

Mange nytårshilsener fra Den gamle Chefredaktør

- sprogspasser, stavenørd, kommafundamentalist

Status

KlitPosten.dk har endnu ikke formået at skabe debat i egne spalter. Debatten foregår altid på Facebook, hvilket ikke er helt tilfredsstillende. Husk, Facebook er et kæmpefirma i USA. KlitPosten.dk er et bette nano-mikro-nulmandsfirma i Thy. Et nytårsønske kunne være at få flyttet en smule af debatten til KlitPosten.dks egen side. Hvis du tør, må du gerne næste gang lægge en kommentar under den artikel, du vil kommentere.

Sådan skrev vi sidste nytår. Det har ikke hjulpet. Så det lever vi med. Punktum.

Der vil ske ændringer også i det kommende år. Læg mærke til, at ordet "fremadrettet" mangler. Det skyldes udelukkende, at her bliver i forvejen anvendt fremtid "vil ske". Så er fremadrettet et totalt overflødigt ord. Hvilket det ofte er. Lidt ligesom at starte hver sætning med "ja, men altså …" eller "lige præcis", eller måske har du også hørt ordet "rigtig" foran rigtigt mange tillægsord. Faktisk så meget, at hvis man hører en sige, at "filmen var rigtig god", får man straks den tanke, at den nok ikke fik folk helt op at ringe (en anden floskel). Der er tale om en sproglig devaluering, hvor man for at forstærke et ord tilføjer et andet ord og - i virkeligheden opnår en svækkelse af ordet. Tænk blot på sangkonkurrencer, hvor ordet fantastisk efterhånden bare betyder gennemsnitlig godt. På det seneste "bliver man smidt under bussen", hvis man har haft en uheldig tid som fødevareminister. Eller tag den kendte "jeg elsker dig!". Næste gang vil man gøre det bedre, mere overbevisende og tilføjer et "enormt!". Men man er allerede ude på glidebanen. Tredje gang er man på den. Så er der selvfølgelig blomsterhandleren.

Som du kan forstå, kære hin ukendte læser, agter vi ikke at lave om på vort gammeldags og dog så unikke koncept med at stave alt rigtigt, ikke dele sammensatte navneord, huske nutids-r og ikke benytte engelske ord, hvis vi kan finde nogen på dansk, der er lige så gode! Det er et fucking godt koncept for os boomers!

Nå.

Hele personalet lige fra chefredaktøren over Dennis Defekt, Hanne Havgasse og Mona Lisa Olsen til rengøringsassistenten, Sø-ren Göring.
I ønskes et overordentligt flot og betagende og samtidig rimeligt ædrueligt nytår.
Rimeligt er et godt ord, for det kan gradbøje andre ord uden selv at blive det.

Godt nytår!

Thyflix-serie:

Følg med her på KlitPosten.dk i seriens 23 afsnit, tre om ugen fra 2. januar!

Per Ole er 67 år, pensionistthybo og en kedelig en af slagsen.
Han gider ikke noget, er drikfældig og har ingen lyst til noget som helst. Konen, Vibeke, lider under det og får ham overtalt til at gå til læge.

Her venter der ham en overraskelse, der forvandler ham på kort tid. Med et slag føler han sig som en 17-årig med en erfaring som en 67-årig. Det har han skrevet en thyflix-serie om!

Fra 67 til 17 på 7 sekunder uden mellemlanding

Fra 67 til 17 på 7 sekunder uden mellemlanding

Andre indlæg, du vil synes om:

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Niels

Godt Nytår til redaktionen fra en af de udvalgte – både hvad angår fysiske mangler, el-erfaring og som har mærket stilheden under corona-stormen.
Vi ses på den anden side af Corona. 😉