Godt nytår til alle læsere:

Både til de trofaste, de troløse og de tilfældige! Godt nytår til alle, der har fået livets coronastorme at mærke; godt nytår til dem, der blot løber med en halv vind; godt nytår til de afskårne fra omverdenen; godt nytår til dem, der bare har tisset på et el-hegn; godt nytår til dem, der nåede at få sig en minkpels; godt nytår til dem, der nøjedes med at have en ræv bag øret.

Mange nytårshilsener fra Den gamle Chefredaktør

- sprogspasser, stavenørd, kommafundamentalist

Status

KlitPosten.dk& THYposten.dk flettedes sammen i februar 21 med baggrund i redaktionens indflytning fra Klitmøller til Thisted - helt modsat af, hvad de fleste andre gør. Lejlighed eller hus i Thisted og sommerhus i Klitmøller er lig med den bedste af alle verdener! Men visse omstændigheder kan tvinge én til at bryde det mønster. Bliver savnet for stort, findes der veje at gå - eller køre - til fiske- og surferbyen med det store vokseværk. Når man er tilbage, er man herligt opladet med ny, frisk havenergi.

Nye vaner, nye udfordringer, nye måder at gøre tingene på er godt for de små grå. Udviklingsarbejdet vil fortsætte i 2022. Velkommen ombord!

Hele personalet lige fra chefredaktøren over Sigurd Zweistein, Dennis Defekt, Hanne Havgasse og Mona Lisa Olsen til rengøringsassistenten, Sø-ren Gøring.
I ønskes et overordentligt flot og betagende og samtidig rimeligt ædrueligt nytår.
Rimeligt er et godt ord, for det kan gradbøje andre ord uden selv at blive det.

Godt nytår!