OM

Vil du være følger på KlitPosten.dk? Er du på Facebook, bedes du klikke på Facebook-logoet foroven til højre i menulinjen.
Er du ikke på Facebook, bedes du klikke på hjertet foroven i menulinjen. Det er linket til Bloglovin´, hvor du også får besked, hver gang en ny artikel offentliggøres.
Brevet er mail til redaktionen. et er en google-søgefunktion med Startpage, hvor du kan søge mere privat. Pilen er Youtube-videoer fra KlitPosten.dk.
Klikker du på svigermor på surfbræt får du alle artikler!


KlitPosten.dk udkommer med ét indslag hver dag, 365 dage om året, med udgangspunkt i Klitmøller og Thy og ud i Universet med et skær af humor og positiv tilgang og fokus på ordentligt dansk med en del fantasi. Udgifterne søges dækket af sponsorater, annoncer og frivillige bidrag, der kan dæmpe trangen til Google-annoncerne! Og kun digitalt.  Til gengæld får du video- og lydoptagelser samt links til andre hjemme- og informationssider.

Formålet er at fremstille tekster og andre indslag til information og underholdning skrevet på varieret dansk så vidt muligt uden engelske ord, på trods af at vi jo ved, at engelsk er meget finere end dansk. Hvad er grunden ellers til, at der bruges så mange engelske ord i dansk?
Der er mennesker, der mener, at humor er det eneste, der adskiller os fra dyrene. Lad os mindes salig Holberg:

"… Hver Mand, som med Kløgt gik i Lærdom til Bund,
Latin paa Papiret kun malte,
med Fruerne Fransk, og Tydsk med sin Hund
og Dansk med sin Tjener han talte.
Vel føres fra fremmede Lande herhid
ret meget, hvorved vi oplives,
men Latter, saa sund som ved Holbergs Vid,
kan ikke med Posten forskrives.
Han lærte de Danske, at Dansken er fød
at tale med Fædrenes Tunge,
thi hjemmebrygt var jo den herlige Mjød,
som styrkede Hjerte og Lunge. …"

Øverst er en menu:

KALENDER er de begivenheder, KlitPosten.dk får tilsendt. Du kan overføre begivenhederne til din egen kalender ved at klikke Læs mere og vælg mellem to kalenderformater. Alle ARTIKLER er almindelige journalistreportager fra den lokale dagligdag, som også indeholder  Sidste! (= hurtigere end papiravisen), reklame, info og anmeldelser,herunder noveller, samt historier. De er overvejende sandfærdige undtaget historierneSvarer til artikler i enhver ugeavis. De er tro mod oplægget, hvad enten det nu er et interview eller en omtale eller reportage fra en begivenhed. Alt vil dog naturligvis være farvet af den, der er tasteansvarlig. DEBAT er holdninger, visioner og samfundsrelaterede overvejelser fra andre Thy-personer.
SATIRE er derimod mest løgn. Den mest sande form for falske nyheder hedder Fupnyt. Noget, jeg finder på ved at rode rundt i fantasien.

Helt ærligt. De kunne aldrig skrives i ThistedPosten, for det er og bliver noget værre vås.
ORDBUTIK er KlitPosten.dk og forlaget Ordfatters onlineshop. Undskyld det engelske udtryk, men så forstår du, hvad det drejer sig om. Her kan du købe ikke alene bøger, noveller, tekster og få dem downloadet straks efter betaling, men også donere beløb til KlitPosten.dk eller købe andre fysiske varer og betale med dit kreditkort med den for netbutikker sædvanlige sikkerhed. 
Til sidst er der OM KlitPosten.dk, der giver dig nyttig viden om menuer og historien bag bloggen. Kontakt giver dig en formular til avisen.
Til enkelte indslag er der video.

Søg&Sjov&Info viser en søgefunktion og de mest læste den seneste uge og de mest læste nogensinde fra blogstarten den 10. dec. 2017.
Herefter Dagens Smil. Allernederst har vi footeren, altså foden med Annoncører, KONTAKT og OM KlitPosten.dk  (denne tekst).


Højre spalte på PC eller nedenunder på tablet eller mobil:

Der vil ofte være en video (reklame for KlitPosten.dk for eksempel) eller en afstemning om et emne.  DET NÆSTE INDSLAG (svarer lidt til fjernsynets evindelige trailere, der ofte starter, endnu før det aktuelle program er færdigt) (man skulle jo nødig miste seere).

Du finder SPONSORER med logo og links til deres respektive hjemmesider. De støtter KlitPosten.dk, og derfor er netavisens anbefaling, at du også støtter dem.  Interesseret i annoncer eller sponsorat? I øvrigt ellers melde dig som bidragyder til bloggen ved at sponsere fra så lidt som en flad tier.

Jeg anmelder gerne forretninger, virksomheder og butikker mod et mindre honorar. Til gengæld hiver jeg det positive frem. Den slags artikler er reklame, og det fremgår tydeligt. Skriv eller ring, hvis du er interesseret. Mine restaurantartikler har været meget læst og har givet god reklame. Men det koster som skrevet.

Under hver artikel har du en mulighed for at kommentere i op til 21 dage efter. Udnyt den! Husk: Du skal behandle andre bedre, end du selv forventer at blive behandlet! På den måde bliver verden et bedre sted!

Klik og læs om cookies-politik (obligatorisk iflg. EU).

For øjeblikket ligger der Google-reklamer på bloggen. I højrekolonnen er der reklamer for mine sponsorfirmaer.

God fornøjelse!
Venlig hilsen
Den ansvarlige for KlitPosten.dk
Finn Wilkens
4040 1447

Her kan du læse om baggrunden for KlitPosten.dk

Artikler uden forfatternavn eller journalistangivelse er altid skrevet af eller leveret gennem chefredaktøren

Artikler
Radio & TV
Historier
Ordbutik
Erhvervsartikler
Anmeldelser
Noveller
Satire
Fupnyt
Sidste
Info
Debat
Video

 

KlitPosten.dk bringer artikler, du med garanti ikke vil kunne læse andre steder - ikke kun fordi de ikke indeholder stavefejl eller engelske ord …

 

Centralkomiteen på KlitPosten.dk

Dennis Defekt

Mona Lisa Olsen

Hanne Havgasse

Finn Wilkens

Kværulantjournalist

Dennis Defekt er journalist og meningsindehaver. Hans holdninger er ikke altid flot velbegrundede, men han giver udtryk for centrale problemstillinger. Læseren bedes ryste på hovedet, smile bredt, irriteres eller blive vred, men engageret journalistik og meningshaveri udløser en slags reaktion. Dennis påstår selv, han er borgerlig med venstreorienterede holdninger hen over midten.

Send mail til Dennis

Radio-TVanmelder

Mona Lisa anmelder radio- og TV-udsendelser. Hun ligger naturligvis under for KlitPosten.dks projekt med at benytte danske ord og ikke engelske eller amerikanske.
Hun mødte en italiener, der hed Leonardo, på Stalden i Klitmøller. Han kunne ikke greje hendes smil. Hendes fyr, der var surfer, sagde, at hun skulle vælge mellem ham og Leonardo og slog sit surfboard ned i jorden. Hun trak på skulderen.

Send mail til Mona Lisa

Mikronyheder

Hanne Havgasse er  journalist med speciale i fruentimmerstof. Hun kommer fra en lovende skuespillerkarriere, men så kun hulhed og tomhed alle vegne. Hun er både feminist og maskulinist og forsvarer begge køns ret til at være her.
Hun er berygtet for sit temperament, så pas på med at modsige hende!

Send mail til Hanne

Ansvarshavende Chefredaktør

KlitPosten.dk er en thysk netavis, der både peger indad mod thyboerne og udad mod verden, og som er formuleret i et uhyre gammeldags sprog uden stavefejl og klicheer og floskler og smarte engelske ord.
Kig selv ind og se, om dette sindssygt fucking headshaking boomereksperiment lykkes!

Send mail til Chefredaktøren

Lukket for kommentarer