Kristian Bro: Coronaopfindelse

Kristian Bro

Grøn Liste for Sandhed og Retfærdighed, Spidskandidat i Thisted, Født 2. maj 1953 i Grønning i Salling. Gift, 2 børn

Kristian Bro var i år 2017 kandidat for Grøn Liste for Sandhed og Retfærdighed ved Kommunalvalget i Thisted kommune. Kristian Bro blev ikke valgt ind.

Han er oprindeligt uddannet tømrer i Thisted og har siden uddannet sig som pædagog ved Pædagoguddannelsen i Thisted og som lærer ved Skive Seminarium. Kristian Bro har arbejdet i mange forskellige fag bl.a. som tømrer, socialpædagog, underviser og i industrien i forskellige stillinger. Kristian Bro er desuden aktiv i lokalområdet som medlem af flere forskellige foreninger bl.a. Næssund Vikingeskibslaug i Sydthy. Privat er Kristian Bro bosat i Thisted. Han er gift, og han har to børn.

Kristian Bro skriver:

Jeg har opfundet en billig beskyttelsesmaske. Materialeudgifterne holder sig under 10 kroner. Og visiret vil kunne laves på få minutter af enhver med en smule håndværksmæssig snilde. Der er brugt folieark, fugebånd til et vindue, strips og gaffatape.

Jeg tænker hele tiden på løsninger, og jeg har skåret det ned til det helt grundlæggende.

Til selve det beskyttende visir har jeg brugt folieark til overheadprojektorer. Fugebåndet spændes på med nogle små spændestrips, mens en stor strip fastgøres med gaffatape. Denne strip bruges til at spænde visiret omkring hovedet.

Jeg forærer dem bort, jeg allerede har lavet. Andre kan bare få opskriften, hvis de ønsker det.

Opfindelsen har været præsenteret i Nordjyske.dk

Det er meget billige elementer, den er bygget af

Kristian Bro skriver:

HVIS ALLE THYBOERE OVERHOLDER ANBEFALINGERNE ER COVID 19 VÆK OM 14 DAGE.

Billeder viser hvor mange af hver nationalitet der bor i Thy. 100!! Statens oplysning om Covid 19 er kun på 10 fremmedsprog: [https://www.sst.dk/da/corona/Materialer](https://www.sst.dk/da/corona/Materialer) (det link går jeg og sætter op i Thisted)

Der er også: [https://mino.dk/covid19/](https://mino.dk/covid19/)

Hvis man gerne vil følge med hver dag i aktuelle tal i Thy: [https://www.ssi.dk/…/covid-19-i-danmark-epidemiologisk-over…](https://www.ssi.dk/…/covid-19-i-danmark-epidemiologisk-over…) Her tilføjes: jeg tror at der testes en 7-8 personer for hver konstateret smittet. (Senest: I Norge er kun 4% af testede smittede - nordmændene undersøger prøverne også på de mange laboratorier i forb med lakseopdræt) Mørketallet er der i sagens natur ingen der kender, men hvis vi mistænker ALLE 43.000 thyboere for at være smittet og handler derudfra kommer der ikke flere smittede. Fra nu af. Fremmedsproglige er ganske uoplyste. DU kan fortælle dem om reglerne om social distancering. DU har ansvaret for din nabo. Det er bedre at vaske hænder end at bruge håndsprit siger lægerne. Brug kun maske hvis du sprutter. Visir: kan bruges som alternativ til mundbind + briller: https://nordjyske.dk/…/opfindelse-corona-visir-til-under-en… (lav dit eget visir).

Nu har jeg kun cykel, så hvis der var nogen i Hurup og andre steder dr har lyst til at kopiere min "hobby" for tiden var det en ide til fri afbenyttelse. Kommunen gør INTET. Tjek https://www.thisted.dk/Nyheder.aspx. Har mere travl med at planlægge cykelstier. BORGMESTEREN VILLE AFLYSE ALLE UDVALGSMØDER men den går ikke fik hun at vide.

Hovedparten af kommunens administration bor enten i Ålborg (3 af cheferne) eller er gået i flyverskjul. De gamle på plejehjem bliver FORSØMT. På Christianslyst i Thisted er hjemmet delt i 2 zeller, De gamle må ikke forlade værelset eller få besøg fra familien. Personalet har måske ikke inndsigt til at stille elektronisk kommunikation op hos de gl. Ud af de 1600 ansatte i social- og sundhedsforvaltninngen er 120 sygemeldt med graviditet eller kroniske sygdomme. Kommunen sparer mange penge ved at indføre Nødberedskab. Pædagoger og dagplejemødre bliver IKKE indkaldt (som statsministeren har påbudt)

Mine foretrukne nyhedsmedier ud over de danske er: https://www.theguardian.com/international & https://abcnews.go.com/ -Trumps pressekonferencer dukker op først på natten. I Norge er kommuner begyndt at stoppe folk ved kommunegrænsen, mistænkte sættes i karantæne. Staten vil ikke forhindre det. Thy kan lukkes ved Oddesund, Vilsund og på Vejlerne, noget for hjemmeværnet?

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer