Kunne skoven ved Kronborgvej gøres mere indbydende?

Thisted har nogle skønne naturområder. Af større beplantninger står skoven ved Kronborgvej flot og indbydende, men den kunne godt forbedres.

Naturbørnehaven ligger meget smukt op ad skoven

… men hvad der gemmer sig i skoven, vides ikke. Skiltet har ingen tekst

Skoven trænger til at blive udtyndet, så sol, lys og luft kan give den besøgende en dejlig naturfornemmelse. Som den er nu, er der en bredere vej, hvor der åbenbart må køre biler. De kan så køre ned til en plads med bord-bænke, lufte hund og spise medbragt frokostkurv. Lidt bagved ligger et overdækket shelter, så her kan man sidde i regnvejr - eller hvis bålet skal tages i brug. Udmærket!

Men en større oplevelse ved at gå en tur i skoven får man ikke. Dertil er den alt for mørk, træerne står tæt, og man kan se, den bliver forsømt. En samling sjaskede træer i en rodet forvirring giver ikke umiddelbart det indtryk, at her ligger en oase for byens borgere. Der er mangel på vandrestier. Det er ikke særligt motiverende at skulle gå på en vej, hvor der kører biler.

Kunne man forestille sig, at der blev skabt lys og luft ved at fælde relevante træer, ved at lave et par nye stier på kryds og tværs, ved at renovere og opdatere de motionsting, der lige nu ser noget forfaldne ud, ved at skabe nye steder i sol og med plads omkring til to- tre flere bord-bænkesæt uden at overplastre skoven? Kunne en bedre skiltning med oversigtskort give besøgende en bedre oplevelse?

Det synes, som om den skov får lov at passe sig selv.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer