Lastbil bakker med meget lang anhænger med drejelige hjul

En lastbil med en usædvanlig lang anhænger oven i købet med drejelige hjul spærrede en formiddag rundkørslen ud for byggeriet på Sydhavnen. Den skulle bakke ind på byggepladsen, og det var ikke så ligetil en sag

Køen fra vest ind mod rundkørslen blev større og større, mens lastbilchaufføren viste imponerende ro og køreegenskaber, der viste en ikke ringe erfaring i at manøvrere et så stort og langt køretøj.
Ikke mindst vakte de drejelige hjul på anhængeren tilskuernes opmærksomhed, og mangen amatørtrailerbakker blandt os har sikkert tænkt, at ja, drejelige hjul på traileren kunne i mange tilfælde udgøre forskellen på at få bæstet bakset på plads inden for en overskuelig tid i forhold til, at man overvejer at holde et andet sted, for man kommer da aldrig hjem før jul.

Det hele blev ikke nemmere af, at der dukkede en anden kæmpelastbil ladet med betonelementer op, og han (undskyld til de kvinder, der føler, at kønskvoter er nødvendige, men chaufførerne var altså mænd) skulle også bakke og benyttede sig af den anden vejbane, således at på et tidspunkt var der spærret fra vest og syd op til rundkørslen. Men alle tog det med ro (hvad ellers?), og det hele tog under 10 minutter.

Fra hjemmesiden sydhavnen-thisted.com: Byggeriet tegnet fra oven. Klik på hjemmesiden herunder

Fra hjemmesiden sydhavnen-thisted.com: Byggeriet tegnet fra Skousen. Klik på hjemmesiden herunder for mere information

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer