Her er Guds første pressemeddelelse!

gud@klitposten.dk

Kære alle!

Faktisk var det slet ikke meningen, at jeg nogensinde skulle give mig til kende.

For os guder har det været god tone ikke at blande os i jeres liv. Det ville der ikke komme noget godt ud af. Men Jesus fik mig overbevist. Han er altså en vaks dreng, men æblet falder selvfølgelig heller ikke langt fra stammen.
Far, sagde han, det kunne være sjovt, hvis du med et slag gav alle dem, der ikke tror på dig, en ordentlig hjernepuster!

Jeg skriver til jer i anledning af fodbold- VM. Det er nemlig blevet en dum vane for mange fodboldspillere at slå korsets tegn foran sig, lige før de skal spille. På den måde ber de mig om at gribe ind til deres fordel.

Men – det duer bare ikke. Selv om jeg kan næsten alt, kan jeg umuligt lade begge hold vinde. Da jeg ikke vil give kun det ene hold sejren, lader jeg helt være med at blande mig. I tror, jeg kan alt, men det er løgn. Hvis jeg kunne det, kunne jeg jo lave en sten, jeg ikke kunne løfte. Hvis jeg kunne alt, burde jeg også kunne løfte den sten. Tilsvarende med fodbold: Der er kun én vinder på banen!

Så derfor, kære fodboldspillere (mine tifiosi – sig ikke, jeg ikke har humor), undlad venligst jeres ritualer. I får altså ikke noget ud af dem alligevel. Heller ikke, selv om I skulle lave mål og så tro, at jeg har haft en finger eller fod med i spillet. Det har jeg altså ikke. Nu ved I det. I øvrigt gider jeg nok ikke fodbold. Måske vil jeg se finalen.

Andre indlæg, du vil synes om (Tryk på headeren foroven for at få forsiden)

2 Kommentarer

  • På trods af Guds påstand om, at han ikke hjælper nogen af holdene, så må jeg påpege, at Maradona scorede i 1986 mod England og hvor han (efter eget udsagn) fik hjælp af Guds hånd, da han scorede.

  • Tja … englænderne var da også lidt lorne ved det, har jeg læst!