Gud svarer Mona: “Kan Joacim B. Olsen komme i himlen?”

gud@klitposten.dk

Kære alle!

Der har været mange kommentarer til mig siden sidst. De fleste skriver helt forudsigeligt: “Rend og hop”, “Vi ved godt, du er ham bag At tænke sig i Politiken”, “Den hopper jeg ikke på”, “Hvis jeg nogensinde finder dig, får du nogen på frakken”, “Er du Per Skovmose?” og i den dur. Jeg tager det ikke så tungt. Herregud, jeg er jo selv ude om det, fordi jeg hidtil ikke har fundet det relevant at kommunikere med jer.

Der er nu også gode breve indimellem.

For eksempel skriver Mona Charlotte Katrine Jepsen: “… Sådan en som ham kuglestøderen fra Liberal Alliance kan da umuligt komme i himlen. Kære Gud! Vil du venligst bekræfte, at Joachim B. Olsen står foran en låst dør, når han på et eller andet tidspunkt farer derop …?
Jeg er glad for netop det spørgsmål og vil gerne slå noget fast. Jeg er ked af at måtte sige det, men det der med at komme i himlen er noget, andre har fundet på. Himlen er reserveret til os guder og ikke til jer mennesker.

Og Mona: Helt ærligt:
Hvordan er det, at du somme tider er over for din mand? Hvordan behandler du Hans Erik? Forkæl ham lidt! Somme tider gemmer du hans øl! Jeg ser det og tænker mit! Du er ikke altid så god ved ham, som han kunne fortjene. Bare fordi du ikke kan lide, at han gerne vil se superliga og drikke mørkt, køligt øl imens.

Kærlig hilsen
Gud

TR
på vegne af alle de andre guder.

PS. Tullemanden har skrevet og tilbudt at blive min kommunikationsrådgiver, fordi han tror  nok, han kan gøre det bedre. Han forlanger ingen løn, kun at jeg til næste folketingsvalg vil sørge for 100.000 flere stemmer til ham. Gæt, hvad der sker …

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer