Mikronyheder: En pludselig, uventet opkrævning!

Hanne Havgasse er  journalist med speciale i fruentimmerstof. Hun kommer fra en lovende skuespillerkarriere, men så kun hulhed og tomhed alle vegne. Hun er både feminist og maskulinist og forsvarer begge køns ret til at være her.
Hun er berygtet for sit temperament, så pas på med at modsige hende!

Kære læser! Måske er du også indimellem træt af de store nyheder? USA, Putin, EU, Kina - gennem eksperternes briller oplever vi den store verden. KlitPosten.dk vil bringe alternative komplet uinteressante og meget små og trivielle nyheder. Hanne Havgasse tager os med ud i dette mikrokosmos.

Af og til er det klart, at man får tilsendt en faktura på mailen. Det er langt den nemmeste måde at kommunikere på, og herfra er det relativt let at betale regningen.

Forleden fik redaktionen en faktura fra Telia. Sådan en skal naturligvis betales, for moderne kommunikation afhænger af de rette forbindelser på nettet.

Hvad skulle betalingen dække? Først faldt det lidt i øjnene, at fakturaen var sendt via vores brevkasse. Den er forbeholdt mennesker med store spørgsmål til tilværelsen, ikke til fakturaer. Aldrig har vi opgivet vores brevkassemail til firmaer, hvor vi har bestilt noget.

Endvidere faldt det ret meget i øjnene, da vi klikkede på afsenderen. Det var ikke en, vi kendte noget til.

Så vi har altså skrottet fakturaen. Måske allermest, fordi vi slet ikke abonnerer på Telia.

Fik du læst:

Fik du læst:

Fatal-NETS

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer