Mindst én dag i december strålede solen over Thisted

Decembers gråvejr var en kedelig krølle-bølle-musik til en kostbar coronakrise i en kedelstensagtig Quasimodo-kæde af tristhed og tungsind.

Men én dag, én klar frostdag lod solen sig se og mindede os om tilværelsens op- og nedture.

Status

December regnes for at være en mørk måned og julens glæde og nytårets gyldne løfter. 2020s december var ingen undtagelse; ja, december glimtede over alle andre decembermåneder ved at være ganske udpræget mørk med sit gråvejr dag efter dag. Hertil kom coronanedlukningen med store konsekvenser for de stakkels forretninger, der måtte lukke julehandelen samt ikke mindst den savnede glæde og boblende fryd hos børn og barnlige sjæle ved at gå tur på en festligt julepyntet gågade. Det kneb bare en smule denne gang.

Det tidspunkt i årets løb hvor de fleste forretningers omsætning formentlig opvejer de smalle indtægter fra andre tidspunkter af året. Held til dem, der i tide har anskaffet sig en hjemmesideforretning i tilknytning til butikken. Så kunne noget da hentes! Ligeledes må man håbe, at cafeer og restauranter klarede nogle af skærene ved at tilbyde ta-mad-med-hjem.

Billederne på siden af Thisted i solskin kan forstørres ved klik.

Nyd dem, forestil dig, at foråret og sommeren er på vej sammen med normale levevilkår for os, - og coronaen tilsvarende rejser bort, langt bort!

Ren æstetik!

Måske er det godt nok. Måske trænger vi bare til at se noget sol, og måske kan vi godt tillade os at slippe det der corona et par minutter, mens vi dvæler ved billederne af en smuk, gammel by, der også er værd at bo i!

Måske er der håb forude?

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer