Nu skal vi alle op i gear, sætte turbo på og undgå alt for lange pauser

Meget tyder på, at selv statsministeren nu efter EUs henstillinger synes, at den ellers så fine nytårstale led af en beklagelig fejl. Men først et gensyn med sidste års Thy-festival. Det er i hvert fald ikke deres skyld, at smittetallet lige nu er ret højt

Statsministeren har ordet

Thybofestival i coronatiden

Det nytter altså ikke noget at lade sig overvælde af tristhedens mørke skygger, når nu foråret med ret stor sikkerhed er på vej. Fase to i genåbningen af Danmark er snart rullet ud, og den alene burde nok få humøret lidt opad. Alligevel kan de fleste af os beherske sig.

Uanset bekymringerne på alle planer skinner solen oven over skyerne, træerne vil blive fyldt med blade og for nogles vedkommende med blomster, og den friske luft i skoven og ved havet er garanteret virusfri. Lad derfor optimismen og det gode humør skylle ind over dig, mens du går en tur ved det mægtige Vesterhav eller i vores formidable Nationalpark Thy og diskuterer stort og småt med din makker. Alt peger på, at det på et eller andet tidspunkt bliver "normal" hverdag igen. Med de seneste tiltag fra regering og Folketing er vi på rette vej.

Inden vi helt er der, hvor vi var før, kan du måske nyde vejret og naturen i bevidstheden om, at vi er fælles om og i krisen. Det er da ikke så lidt endda!

Med kvinder kan man under frokosten ved Vandet Sø diskutere alt muligt og dermed blive i godt humør. Det kan dog ikke anbefales at diskutere politik, som de i almindelighed slet ikke har forstand på. De bliver bare sure.
Og så er det hele ødelagt.

Thisted Kommune har sans for det praktiske og opsat affaldsbeholdere overalt i kommunen som her på Foreningsstien i Klitmøller. Her kan du aflevere mismod og dårligt humør og manglende tempo og komme af med skrottede, fejlslagne meninger og dermed straks selv få sat humøret op. Beholderne tømmes hver uge.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer