Ny Foreningsvej? Nej: Foreningsstien!

Ja! Nu hedder den Foreningsstien. KlitPostens mange hentydninger til ordet NYs anvendelse på noget, der skal vare i årevis, har givet resultat. Og et flot navn har den sti nu fået!

To dage efter indvielsen af Ny Foreningsvej (nu Foreningsstien) prøvegår KlitPosten.dk stien og møder blandt andet et ægtepar, der lufter hund. De er pænt begejstrede for stien og mener, den giver Klitmøller tommel op. Før stien var der en anden sti en del af vejen, men denne er langt bedre. Den tager sig meget bedre ud, og der er langt flere muligheder.

På spørgsmålet om den er bred nok, svarer den ene, at man jo kan tage sig tid til at overhale hinanden eller passere hinanden.

– Måske kan man oven i købet hilse på og snakke lidt sammen, mener den bedre halvdel.

Vi møder op til flere gængere, et par piger, der cykler og en større flok, der muntert snakkende ser ud, som om det lige var det, der manglede i byen. Vi bliver også enige om, at mødte vi de samme mennesker på Ørhagevej, ville ingen hilse. Her ser det ud til, at alle hilser på dem, de møder. Så er vi ikke så fremmede længere.

Med lange ben kan man nå helt over broen

En dejlig februarsøndag med sol og klar, blå himmel

Hvis vi nu forestiller os, at det er en dejlig sommerdag …

Denne del af stien stopper brat lige her. Fortsætter du, vil du uvægerligt falde ned i mudder og skidt og blive slemt - beskidt. Det er meningen, at stien herfra skal tilsluttes den del af foreningsstien, der skal gå ned til havet. Hvornår det sker, ligger i det uvisse.

[bws_pdfprint display="pdf,print"]

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer