Ny hæder til SPAR Klitmøller og Mikael Konradsen

Mikael Konradsen, købmand, SPAR Klitmøller har givet sit første interview efter at være blevet udnævnt til at være Årets SPAR-Købmand i Danmark 2019:

– Det er da dejligt med dette klap på skulderen, det skal jeg da være den første til at erkende.

– Det kom ikke helt bag på os. Vi er i København til noget privat fejring, og jeg var blevet forhåndsadvaret om, at det nok var en god idé lige at smutte forbi hovedsædet.

– Jeg er glad og meget tilfreds med udnævnelsen; prisen som årets købmand er den fornemste, man kan opnå hos SPAR. Med udnævnelsen følger en præmie, der består i fem dages ferie til Dubai med det hele, og hvornår den tur skal finde sted, skal vi først finde ud af! I de fem dage kommer direktøren himself og leder min bette butik i Klitmøller.

– Nu har jeg altså ikke tid mere, Finn, jeg står og barberer mig og skal altså af sted …

(Altså ikke til Dubai sådan lige med det samme).

Andre indlæg, du vil synes om:

1
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Jens Erik Hansen

Tillykke fuldt fortjent?