Nye tider på vej i Klitmøller?

Der står et stort, flot velkomstskilt i Klitmøllers østligste indfaldsvej. Faktisk består det af hele tre skilte. To blå reklameskilte omringer et gult oversigtskort.

Fin service over for gæster, tilflyttere og turister.

Af det ene blå skilt fremgår det, at i Røgeriet er der fine muligheder for at få sulten stillet. The Garden er atter blevet til Café Conrad, og Klitmøller Sommerhusudlejning er alligevel ikke overtaget af Sol og Strand. Det er, som om gamle tider er vendt tilbage!

På det gule oversigtskort prøver man pædagogisk at vise, hvad der sker, hvis en olieforurening driver i land (se foroven på kortet). Men der er også andre nyheder: Der kommer sandelig et postkontor, vistnok på Ajs Møllsvej; der bliver mulighed for at tanke benzin på Ørhagevej, selv om vi i forvejen har SPAR, og man vil kunne få sin bil repareret, hvis det kan klares med en udvidet svensknøgle. Der er indtegnet et par gammeldags fastnettelefoner; redaktionen er meget i tvivl, om det er en ny form for telefonbokse, blot med mobiler, eller om det er her, man kan få gratis internet til gavn og glæde for turisterne.

Sidst, men ikke mindst vigtigt, er, at trængende turister i vand til knæene altid kan se, hvor man kan komme på toilettet i Klitmøller.

 

KlitPosten.dk har regnet sig frem til, hvor postkontoret kommer til at ligge. Eftersom PostNord ikke har så forfærdeligt mange penge, kan man ikke tillade sig et stort prestigebyggeri.

Andre indlæg, du vil synes om

2 Kommentarer

  • Synes også det ser ud som om den nye lokalplan kom for sent – nu skal der igen være campingplads bag Ajs Kok. 😉

  • Det er næsten værre med den der olieforurening. Hvad så med os surfere?