Oles pizzaer fra Løvens Hule fås hos SPAR Klitmøller

Ole og hans pizzaer blev landskendt, da Løvernes Hule på DR i torsdags tog stilling til, om de ville være med på pizzavognen. SPAR Klitmøller havde allerede i juni 2019 set, at hans pizzaer var noget særligt og havde inviteret til smagning. Artiklen her er fra dengang

Per Jacobsen er Oles kompagnon

SPAR Klitmøller gav smagsprøver på Oles GårdPizza. Oles Gård er økologisk og anerkendt for at være selvforsynende til deres egne pizzaer. Per Jacobsen er Oles compagnon. Ole selv har ikke noget efternavn.

– Ole købte en økologisk gård ved Hammel for 7-8 år siden og lavede noget mad ud af huset. Men musikfestivalen North Side i Århus, der ville have økologisk mad spurgte Ole, om han ikke ville lave en madbod derude, og da han ikke ville lave italiensk pizza, lavede vi sådan en med en meget tynd surdejsbund med kartoffelskiver på, chilimarmelade og mayo og ravost …

Vi bliver afbrudt af fotograf Mette Johnsen, der for en gangs skyld selv står foran et kamera:

– De er bare helt vildt gode! Neeeej, hvor smager det godt! Må jeg ikke godt tygge mm mm af munden, inden du tager billedet … Sådan. Det smager så godt!

Klik ind på Oles hjemmeside. Her står han foran sin hjemme- og selvbyggede gård

Redaktionen har prøvesmagt Oles pizzaer, to af dem. Til kroner 100,- forventer man smagsoplevelser, og i forhold til en billigpizza hos en konkurrerende fødevareforretning tårner Oles pizzaer sig op. De er velsmagende, tynde og mættende. Læs mere om dem på hjemmesiden.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer