Om at føle sig godt tilpas …

På lørdag den 1. februar kl. 14.00-19.00 åbner Klitmøller Spa og Wellness på Ørhagevej 136B. Wellness kan vel oversættes med "at føle sig godt tilpas". For det er det, det hele handler om her i Klitmøllers nyeste servicebutik.

Indehaveren af "Klitmøller Spa, Wellness og Beauty" hedder Nilüfer Özet, født 1976 i Tyskland tæt på Stuttgart. I 2004 mødte hun Robert, som hun har to drenge med, Levin og Marlon.  2009 flyttede hun til Klitmøller som tandplejer, men havde allerede der en drøm om at etablere et wellness en dag…. Nu er denne dag så endelig kommet. I September 2017 begyndte hun nemlig at læse til kosmetolog, hudplejer, massør og spaterapeut. Disse uddannelser er gennemført og afsluttet i februar 2019 med bravour og stor ros fra lærerne, og hun har sagt arbejdet som tandplejer op og er begyndt på sit drømmeprojekt.

 

Nilüfer viser et omklædningsrum med brusefaciliteter

På væggen hænger et lille udsnit af Nilüfers mange certifikater

– Jeg har sommerfugle i maven, indrømmer Nilüfer ved tanken om åbningsdagen på lørdag.
– Her er receptionen, man kan booke en tid eller bare komme ind og nyde spa-området. Man kan benytte sig af et dampbad, to saunaer og et jacuzzi (boblebad), som er udenfor. Vi tilbyder behandlinger, alt fra ansigtsbehandlinger til alle former for massage, almindelige massage, problemmassage eller bare velværemassage! Tyrkisk bad, full-body scrup, full-bodymassage …
– Scrup? Det lyder uhyggeligt! Med en neglebørste?
– Nej, nej, det er faktisk en handske! Lidt grov! Man går i dampbad forinden, for så løsnes alle de der døde hudceller, bliver bløde og herfra ind på briksen, hvor man bliver "scruppet" og derpå vasket af, og til sidst masseret i sæbeskum.

Enkelt og fornemt udstyr kendetegner klinikken

Selv Udsigten er formidabel. Men hvor er den ikke det i vores by?

– Jeg laver negle, vi har personalestue, og ovenpå et par rum til massage blandt andet.
– Jeg går meget op i hygiejne, så man får udleveret håndklæde her, så der ikke er tvivl. Det skal dufte godt alle steder. I denne verden går vi meget op i aroma og æterisk olie!

Gulvene i den 1, 6 millioner dyre klinik er meget flotte. Originale, men behandlet.
– En veninde, der er ved at uddanne sig til yogalærer, danner sammen med mig et lille yogahold her hver onsdag med et lille forsøgshold. Dejligt, at andre også kan bruge vores faciliteter.
– Man kan klæde om i nogle rum med bruser og godt med plads, også for handicappede. Hvilerummet, hvor man kan kigge ud, har hvilestole, så kan man nyde en kop te og slappe af.
– I saunaen kan man komme forskellige dufte på, så kommer der vand foroven i etaper, man vifter med et håndklæde, og dampen kommer så rundt, og på den måde oplever man forskellige dufte. Det kan ske her i den store sauna.

På dette leje kan der gives rygmassage

Helmassage med blandt meget andet en handske og masser af sæbeskum, hertil varme sten. Nilüfer garanterer, at man bagefter er som et nyfødt barn igen!

Din udsendte prøvekanin har aftaget tøjet på overkroppen med henblik på at modtage rygmassage på briksen. Det bliver en fin, men ikke specielt blød omgang. Jeg kan dog få valget mellem blød eller hård massage. Måske mumler jeg "sådan halvhård …"

Jeg ved faktisk ikke, om der bliver anvendt æteriske olier, men det føles behageligt. Indimellem er der et ømt punkt, hvor en muskel eller fiber åbenbart er en smule anstrengt. Det tager et kvarters tid, og jeg er spændt på, hvordan ryggen har det bagefter.

Dampbadet! Har du aldrig prøvet det, kan det anbefales! Jeg husker endnu Badeanstalten Spanien i Århus i 1967

Afslapningsrum med udsigt til to saunahytter og jacuzzi

Bagefter går jeg hjemad og har en fornemmelse af en lethed i ryggen.
To timer senere: Afslappede rygmuskler. Ingen træthed.
Fire timer senere: Stadig ingen "efterveer". Derimod en behagelig, afslappet tilstand.

Måske skulle man prøve det igen.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer