Om at opdatere og udvikle et aktiv i Klitmøller

Mikael Konradsen fra SPAR Klitmøller har et lille kontor med plads til store tanker. Nu vil han udvide en af sine aktiver

Facade mod nord

Det lyserøde felt angiver nybyggeriet.
Klik for >

– Fitness i Klitmøller startede jeg  23. maj 2014, og nu synes jeg, det trænger til en lille opdatering, meddeler Mikael.

– Jeg vil gerne have flere og nye maskiner ind i samlingen, erklærer han. – For tre år siden etablerede jeg en romaskine, og den har været flittigt benyttet. Forleden faldt jeg over en trappemaskine, hvor hældning og trinlængde kan justeres.

– Hvad koster sådan en kammerat?

– Den var på tilbud - til 90.000 kroner. Så det er da noget af en pris for sådan en.

– Men jeg tror på, at fornyelse somme tider kan betale sig, og så vil jeg jo gerne, at Fitness Klitmøller har så mange og så tiltrækkende tilbud, at endnu flere går fra at overveje træning til at tegne et abonnement.

Klik for >

– Foreløbig skal jeg have en byggetilladelse. Men det bliver ikke noget problem, for jeg har jo set TV-avisen, hvor der var et indslag fra Thisted Kommune som en meget erhvervsvenlig kommune. Det må da absolut også komme egne borgere til gode, så jeg forventer snarest at kunne påbegynde denne mindre udvidelse af Fitness!

En af brugerne, Per, hævder, at han har den samme vægt, uanset hvad han spiser eller drikker.
Takket være træningen.
Se videoen herunder, hvordan en anden bruger, Johan, træner

Producent: A. Schwarzenegger for KlitPosten.dk

Fik du læst:

Fik du læst:

Hvordan lever vi længere? Vi thyboer bliver tykkere og tykkere!

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer