Om at være coronaturist i sin egen kommune (1)

Corona giver os mulighed for at udforske egen kommune. Så vi leger turister!

I Tved følger vi gul rute …

… og det går over stok og sten …

At tage til Tved og gå tur i skoven er en fornøjelse ikke bare i svampesæsonen, men på enhver årstid. Ved p-pladsen er der ét bord-bænkesæt, men det er jo nok, hvis der ikke er andre. Om vinteren er der ingen vanskeligheder, hvad det angår. I dag er det varmt og solrigt. Først motionerer vi ved at gå en lang tur i skoven, og vi følger tilfældigt gul rute, der er afvekslende og fører os gennem forskellig vegetation.

Dog kæmper vi lidt med de skarpe sten på stierne, der ikke forliges godt med bare fødder i sandaler. Det opvejes dog af den meget flotte og særprægede natur, som desværre også viser sig at tilbyde uoverstigelige forhindringer.

Gul rute slutter nemlig for vores vedkommende et godt stykke ud, hvor den er oversvømmet. Man kan ikke bare gå ind i skoven og omkring, så der er ikke anden udvej end at returnere. Vi finder senere en anden vej mod p-pladsen og har trods alt haft en fin tur ud af det.

Tved Skov er en del lysere og luftigere og derfor mere charmerende end Kronborgvejens skov, vurderer vi. Tved ligger ni kilometer fra Kronborgvej.

 

… i dejligt solskin og 22 graders varme …

… men gul rute ender i vand

Har du læst:

Har du læst:

Der er mange herlige steder i Thisted by. Nogle af dem kan måske gøres endnu herligere?

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer