OM

+ =

KlitPosten.dk udkommer med ét indslag hver dag, 365 dage om året, med udgangspunkt i Klitmøller og Thy og ud i Universet med et skær af humor og positiv tilgang og fokus på ordentligt dansk med en del fantasi, som der er alt for lidt af til daglig. Udgifterne søges dækket af sponsorater, annoncer og frivillige bidrag, der kan dæmpe trangen til Google-annoncerne! Og kun digitalt.  Til gengæld får du video- og lydoptagelser samt links til andre hjemme- og informationssider. Det får du ikke i papiravisversionen.

Formålet er at fremstille tekster og andre indslag til information og underholdning skrevet på varieret dansk så vidt muligt uden engelske ord, på trods af at vi jo ved, at engelsk er meget finere end dansk. Hvad er grunden ellers til, at der bruges så mange engelske ord i dansk?
Der er mennesker, der mener, at humor er det eneste, der adskiller os fra dyrene. Lad os mindes salig Holberg:

"… Hver Mand, som med Kløgt gik i Lærdom til Bund,
Latin paa Papiret kun malte,
med Fruerne Fransk, og Tydsk med sin Hund
og Dansk med sin Tjener han talte.
Vel føres fra fremmede Lande herhid
ret meget, hvorved vi oplives,
men Latter, saa sund som ved Holbergs Vid,
kan ikke med Posten forskrives.
Han lærte de Danske, at Dansken er fød
at tale med Fædrenes Tunge,
thi hjemmebrygt var jo den herlige Mjød,
som styrkede Hjerte og Lunge. …"

Forsiden viser oversigten over samtlige indslag fra i dag og et år tilbage, og hvilke artikler, der er læst flest af.
Indholdet er i to spalter. Den venstre indeholder artikler, og den højre indeholder småtingene.

Øverst er en menu:

Kalender er de begivenheder, KlitPosten.dk får tilsendt. Du kan overføre begivenhederne til din egen kalender ved at klikke Læs mere og vælg mellem to kalenderformater. ARTIKLER er almindelige journalistreportager fra den lokale dagligdag, som også indeholder  Sidste! (= hurtigere end papiravisen), reklame, info og anmeldelser. De er overvejende sandfærdigeSvarer til artikler i enhver ugeavis. De er tro mod oplægget, hvad enten det nu er et interview eller en omtale eller reportage fra en begivenhed. Alt vil dog naturligvis være farvet af den, der er tasteansvarlig.
SATIRE og HISTORIER, herunder noveller,  er derimod mest løgn. Den mest sande form for falske nyheder hedder Fupnyt. Noget, jeg finder på ved at rode rundt i fantasien. Nogle er fra Klitmøller Overdrev, som jeg tit har været ude på.
Helt ærligt. De kunne aldrig skrives i HanstholmPosten, for det er og bliver noget værre vås.
DEBAT er holdninger, visioner og samfundsrelaterede overvejelser fra andre Thy-personer. Til sidst ORDBUTIK, der er KlitPosten.dk og forlaget Ordfatters onlineshop. Undskyld det engelske udtryk, men så forstår du, hvad det drejer sig om. Her kan du købe ikke alene bøger, noveller, tekster og få dem downloadet straks efter betaling, men også donere beløb til KlitPosten.dk eller købe andre fysiske varer og betale med dit kreditkort med den for netbutikker sædvanlige sikkerhed - og sidst OM.
Til enkelte indslag er der video.

Under menuen står HEADEREN med navnet: KlitPosten.dk

Klik på den fra et hvilket som helst sted på bloggen og få  FORSIDEN med alle indslagene. Den øverste linje indeholder karussel med samtlige indslag fra i dag tilbage til for et år siden. Rykker sig en dag ad gangen!
Nedenunder i tre kolonner de mest læste det seneste døgn, måned og de mest læste nogensinde fra blogstarten den 10. dec. 2017.
Herefter Dagens Smil og en forklaring over menuerne på bloggen.

Vil du være følger og få besked, når der er nyt indslag?


Er du på Facebook, kan du oprette dig som følger på bloggens side (f).
BLOG´LOVIN er en hjemmeside, du kan klikke dig ind på (), og som herefter direkte i din mailboks fortæller dig, når der er nyt indslag i KlitPosten.dk, hvis du melder sig som følger.  På KlitPosten.dk-siden får du ovenikøbet en oversigt over samtlige KlitPosten.dks artikler til videreklik. Du kan også trykke på hjertet oppe i menuen.
Er du i tvivl om, hvad du skal gøre, kan du maile til KlitPosten.dk.


I højre spalte er der ofte en video eller en afstemning om et emne.  DET NÆSTE INDSLAG (svarer lidt til fjernsynets evindelige trailere, der ofte starter, endnu før det aktuelle program er færdigt) (man skulle jo nødig miste seere).

Du finder SPONSORER med logo og links til deres respektive hjemmesider. De støtter KlitPosten.dk, og derfor er avisens anbefaling, at du også støtter dem.  Interesseret i annoncer eller sponsorat? I øvrigt ellers melde dig som bidragyder til bloggen ved at sponsere fra så lidt som en flad tier ved at trykke på logoet med de skraverede bølger.

Under punktet ARKIVER finder du alle den valgte måneds tekster. Så kommer SØG, der leder efter dele af eller hele ordet, du er ude efter, i samtlige tekster. En af vore små, men dygtige medarbejdere går øjeblikkeligt i gang inde i programmet  med at finde den eller de tekster, det drejer sig om, og fremlægger dem til din læsning!
Nederst kan du se læsertallene.

Under hver artikel har du en mulighed for at kommentere i op til 21 dage efter. Udnyt den! Husk: Du skal behandle andre bedre, end du selv forventer at blive behandlet! På den måde bliver verden et bedre sted!

Klik og læs om cookies-politik (obligatorisk iflg. EU).

For øjeblikket ligger der Google-reklamer på bloggen, men jeg arbejder på at gøre dem overflødige ved hjælp af lokal annoncering og sponsering. Formentlig forsvinder de i første kvartal 2019. Den vejledende afstemning, der nylig blev afholdt, viste at nogenlunde lige så mange foretrak dem afskaffet som dem, der var ligeglade.

God fornøjelse!
Venlig hilsen
Den ansvarlige for KlitPosten.dk
Finn Wilkens
4040 1447
Mail: Klik i menuen foroven på det lille brev eller her.

Er du interesseret i annoncer eller et sponsorat? 

Klik til andre artikler:

Velkommen til KlitPosten.dk!

Om mig selv

Min lille svanesang

Lukket for kommentarer