OM

 

KlitPosten.dk udkommer kun online. Du kan altså ikke købe den i en papirversion. Til gengæld får du, når du går på nettet, nogle ekstra funktioner som du må undvære i papirversioner, såsom video og lydoptagelser samt links til andre hjemmesider og informationssider.

Formålet er at fremstille tekster og andre indslag til information og underholdning skrevet på ordentligt og varieret dansk så vidt muligt uden engelske udtryk (de sig så omgribende anglicismer).
Udgangspunktet er Klitmøller og Omegn: Hanstholm, Thy, Nordjylland, Danmark, Europa, Jorden, Universet. I nævnte rækkefølge.
Serveret med lune og godt humør som mit beskedne bidrag til det fælles.

Der er mennesker, der mener, at humor er det eneste, der adskiller os fra dyrene. Lad os mindes salig Holberg:

“… Hver Mand, som med Kløgt gik i Lærdom til Bund,
Latin paa Papiret kun malte,
med Fruerne Fransk, og Tydsk med sin Hund
og Dansk med sin Tjener han talte.
Vel føres fra fremmede Lande herhid
ret meget, hvorved vi oplives,
men Latter, saa sund som ved Holbergs Vid,
kan ikke med Posten forskrives.
Han lærte de Danske, at Dansken er fød
at tale med Fædrenes Tunge,

thi hjemmebrygt var jo den herlige Mjød,

som styrkede Hjerte og Lunge. …”

Indholdet er tosidet:

Kalender er de begivenheder, KlitPosten.dk får tilsendt. Du kan overføre begivenhederne til din egen kalender ved at klikke Læs mere og vælge mellem to kalenderformater. Artikler er almindelige journalistreportager fra den lokale dagligdag sammen med  Sidste! (= alle andre kalder det Breaking News), reklame, info og anmeldelser. De er overvejende sandfærdigeSvarer til artikler i enhver ugeavis. De er tro mod oplægget, hvad enten det nu er et interview eller en omtale eller reportage fra en begivenhed. Alt vil naturligvis være farvet af den, der er tasteansvarlig.
Satire og Historier  er derimod mest løgn, kun lidt sandt. Noget, jeg finder på ved at rode rundt i fantasien. Nogle er fra Klitmøller Overdrev, som jeg tit har været ude på.
Helt ærligt. De kunne aldrig skrives i Hanstholm Posten, for det er og bliver noget værre vås.
Debat er holdninger, visioner og samfundsrelaterede overvejelser fra andre Thy-personer.
Hvis der til det enkelte indslag er video, findes den specifik øverst i højre kolonne.

Praktisk:

Klik foroven på logoet (kaldes headeren) og start forfra fra et hvilket som helst sted på bloggen.
I højre kolonne ser du en slagvare fra ORDBUTIKKEN, de seneste KOMMENTARER og DET NÆSTE INDSLAG  (svarer lidt til fjernsynets evindelige trailere, der ofte starter, endnu før det aktuelle program er færdigt) (man skulle jo nødig miste seere)  slettes klokken 06.00 den pågældende dag. Se 3 MEST LÆSTE det seneste døgn, nendenunder MEST LÆSTE i forskellige kategorier fra 18. marts 2018 (selv om bloggen startede 10. december 2017, men da var tælleapparatet ikke sat i gang endnu), og under punktet ARKIVER finder du alle den valgte måneds tekster. Så kommer SØG, der leder efter dele af eller hele ordet, du er ude efter, i samtlige tekster. En af vore små, men dygtige medarbejdere går øjeblikkeligt i gang inde i programmet  med at finde den eller de tekster, det drejer sig om, og fremlægger dem til din læsning!
Du finder SPONSORER med logo og links til deres respektive hjemmesider. De støtter KlitPosten.dk, og derfor er avisens anbefaling, at du også støtter dem. Under et klik på Interesseret i annoncer eller sponsorat kan du følge med i bloggens daglige antal besøgende og i øvrigt ellers melde dig som bidragyder til bloggen ved at sponsere fra så lidt som en flad tier ved at trykke på logoet med de skraverede bølger.
Fornøj dig med SUDOKU, der er til hjernetræning og ikke kun for pensionister.
Længere nede slår jeg noget SPROGSPASSERnoget op, som er skrevet eller stavet på en forkert eller sjov måde af ellers kompetente journalister eller andre sprogfolk eller noget fra DR.

BLOG´LOVIN er en hjemmeside, du kan klikke dig ind på, og som herefter direkte i din mailboks fortæller dig, når der er nyt indslag i KlitPosten.dk, hvis du melder sig som følger.  På KlitPosten.dk-siden får du ovenikøbet en oversigt over samtlige KlitPosten.dks artikler, som du kan klikke dig ind på.

Er du på Facebook, kan du også der oprette dig som følger på bloggens side.

Nederst kan der være eksempler på sprogblomster fra Thy og omegn. Allernederst en hurtig indføring i den vandrette menu foroven samt studere læsertallene.
Artikler, Satire, Historier er alt stof på bloggen, Debat er din holdningsplads, og Ordbutik er KlitPosten.dk og forlaget Ordfatters onlineshop.Undskyld det engelske udtryk, men så forstår du, hvad det drejer sig om. Her kan du købe ikke alene bøger, noveller, tekster og få dem downloadet straks efter betaling, men også donere beløb til KlitPosten.dk eller købe andre fysiske varer og betale med dit kreditkort med den for netbutikker sædvanlige sikkerhed.

Under hver artikel har du en mulighed for at kommentere i op til 21 dage efter. Udnyt den! Husk: Du skal behandle andre bedre, end du selv forventer at blive behandlet!

Klik og læs om cookies-politik (obligatorisk iflg. EU).

God fornøjelse!
Venlig hilsen
Den ansvarlige for KlitPosten.dk
Finn Wilkens
4040 1447
Mail: Klik i menuen foroven på det lille brev eller her.

Er du interesseret i annoncer eller et sponsorat? 

Klik til andre artikler:

Velkommen til KlitPosten.dk!

Om mig selv

Min lille svanesang

KlitPosten.dk findes også på en Facebookside.

 

 

Lukket for kommentarer