Oversete mikronyheder, i dag om at køre for langsomt

Hanne Havgasse er nyansat journalist med speciale i fruentimmerstof. Hun kommer fra en lovende skuespillerkarriere, men så kun hulhed og tomhed alle vegne. Hun er både feminist og maskulinist og forsvarer begge køns ret til at være her.
Hun er berygtet for sit temperament, så pas på med at modsige hende!

Kære læser! Måske er du også indimellem træt af de store nyheder? USA, Putin, EU, Kina - gennem eksperternes briller oplever vi den store verden. KlitPosten.dk vil bringe alternative komplet uinteressante og meget små og trivielle nyheder. Hanne Havgasse tager os med ud i dette mikrokosmos.


Ved 10-tiden i dag blev et køretøj observeret på Dronning Louise Gade. Observationen blev foretaget af en afdeling af færdselspolitiet, der også foretog målinger på Thisted Kystvej. Af politirapporten fremgår det, at føreren af bilen, den 58-årige Frede M. Mikkelsen, kun kørte 48 kilometer i timen. Strækningen fra Jernbanegade til Bryggerivej er kendt for at være den bedst egnede accelerationsbane i hele Thisted, og der er derfor forbud mod langsom kørsel på strækningen, hvilket stort set alle overholder.

KlitPosten.dk har ringet til Frede:

– Du blev standset af færdselspolitiet?

– Ja, jeg  var jo noget forvirret og troede, jeg havde gjort noget galt. Så viste det sig, at de undrede sig over, hvorfor jeg kun kørte 48.

– Hvad var der galt?

– Åh, jeg kom til at skyde mig selv i foden forleden, og det har medført vanskeligheder med at trykke speederen længere ned. Jeg er godt klar over, at jeg på den måde chikanerer og sinker den normale trafik og undskylder herfor.

– Har du andet, du vil bekende?

– Jeg kørte samme dag om morgenen på Thisted Kystvej, hvor jeg desværre også blev nappet for at køre for langsomt. Jeg lover altså, at jeg fremover vil bestræbe mig på at køre ordentligt, så jeg ikke unødigt sinker alle andre bilister. Undskyld!

 

Fik du læst:

Fik du læst:

Dennis Defekt: Hjælp politikere, der er vilde med fartkontroller

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer