Oversete mikronyheder, i dag om at leve grønnere

Hanne Havgasse er nyansat journalist med speciale i fruentimmerstof. Hun kommer fra en lovende skuespillerkarriere, men så kun hulhed og tomhed alle vegne. Hun er både feminist og maskulinist og forsvarer begge køns ret til at være her.
Hun er berygtet for sit temperament, så pas på med at modsige hende!

Kære læser! Måske er du også indimellem træt af de store nyheder? USA, Putin, EU, Kina - gennem eksperternes briller oplever vi den store verden. KlitPosten.dk vil bringe alternative komplet uinteressante og meget små og trivielle nyheder. Hanne Havgasse tager os med ud i dette mikrokosmos.


Familien Mortensen fra Sydthy har besluttet sig for at leve lidt mere sundt. Elna sad på café i Thisted sammen med sin gode veninde, Susse, og de talte om den grønne bølge, som begge gik meget ind for, mens de slubrede varm kakao med flødeskum ned sammen med Othello-lagkagestykket. Kartoffelkagerne var spist.
– Der er noget godt i det der med at leve nøjsomt, sagde Susse, det har vi tit snakket om derhjemme. Måske kan man blive sparet for slidgigt i knæene på grund af overvægt?
Hun tørrede lidt marcipan af overlæben med servietten, inden hun fortsatte:
– Han er ikke meget for det. Han synes, det er en leflen for noget, der tilfældigt er oppe i tiden …
Elna nikkede:
– Jeg har også haft en alvorlig samtale med Knud. Han er noget gammeldags i det. Tænk dig, han foretrækker en bøf med fed sovs og kartofler frem for en fallafel!
De rystede begge på hovedet.
Resultatet af deres snak blev, at Elna kørte hjem til Knud og fortalte ham, hvad hun havde bestemt.
– Vi må tage skeen i den anden hånd, sagde hun på den der Mette-måde, hvor det allerede er bestemt, hvad der skal ske, og hvor alle argumenter lukkes ned.
– Her er din madpakke, sagde hun.
Han kiggede noget på den. Efter flere forgæves forsøg fik han vejret igen.
– Selvfølgelig skal du have en Thy Classic med også, formildede hun ham.
– Tak, pustede han. Man skulle jo nødig gå ned på grund af væskemangel.

Fik du læst:

Fik du læst:

Jeg skulle opereres i knæene!

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer