Oversete mikronyheder, i dag om forældede traktorer

Hanne Havgasse er  journalist med speciale i fruentimmerstof. Hun kommer fra en lovende skuespillerkarriere, men så kun hulhed og tomhed alle vegne. Hun er både feminist og maskulinist og forsvarer begge køns ret til at være her.
Hun er berygtet for sit temperament, så pas på med at modsige hende!

Kære læser! Måske er du også indimellem træt af de store nyheder? USA, Putin, EU, Kina - gennem eksperternes briller oplever vi den store verden. KlitPosten.dk vil bringe alternative komplet uinteressante og meget små og trivielle nyheder. Hanne Havgasse tager os med ud i dette mikrokosmos.


Vincent, der netop i dag, 16. august, fylder to år, har overvejelser om sin fremtid.
– Mine forældre har givet mig en masse legetøjslandbrugsmaskiner, herunder forskellige traktorer med møgspredere, ladvogne og plove og harver. Jeg har nemlig længe tænkt på at blive landmand. Jeg brokkede mig så lidt over, at det kun var legetøj, hvilket var lidt af en skuffelse, så derfor forærede min far mig denne Ferguson.

– Jeg har den overbevisning, at man lige så godt nu som senere bør gå i gang med det der besværlige liv.

– Det er altsammen spændende, men jeg tror nu nok, man lige skal tage den lidt med ro. For eksempel kan jeg ikke engang nå ned til pedalerne på Fergusonen her, og desuden er den helt yt, hvad jeg også sagde til ham.

– Der er jo i dag ikke nogen landmand med respekt for sig selv, der kører sådan en. Ikke engang bonderøven.

Vincent har lånt sin mors mobil, da hans egen ligger til opladning. Her studerer han udbud og efterspørgsel på traktorer, der er lidt mere moderne.

– Ellers har landmandsfaget overhovedet ingen interesse, slutter han og sætter sutten i den anden side af munden.

Fik du læst:

Fik du læst:

Reklame med humor

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer