Rabatbogen Thy 2018-19

Nogen har syntes, at det er en god idé at lave en Rabatbog, og det har Nordjyske Medier så sørget for. Den hedder sådan, fordi man kan få rabat i bestemte butikker, når man køber der. Det lyder som en god idé. Men er det nu så ligetil?

Ikke helt. KlitPosten.dk har kastet et kritisk blik på den. Det er en flot bog, indbundet i fast, stift bind med fint tryk på for- og bagside. Papiret indeni med alle siderne er i højglanspapir, så alle fotos ser professionelle ud.

Det gør formentlig også bogen noget dyrere. Den koster 200 kroner. Du bliver altid tilbudt 20% rabat på ét køb. Når du har købt og dermed fået mere end 200 kroner i rabat, begynder det at give overskud. Kunne bogen være billigere? Kunne man nøjes med en afrivningskalender eller noget i den stil? Dermed ville den tage sig knap så præsentabel ud, men der kunne unægteligt spares nogle penge ved det.

Den koster altså som sagt 200 kroner, og du skal handle et par gange, inden selve bogen er tjent ind.
Der er mulighed for at købe ind i 46 butikker.
Der deltager kun butikker i Thisted og i Hurup bortset fra et eller to tilbud fra andre byer i Thy: Bedsted, Hanstholm, Snedsted og Sennels.

Alle giver 20% på et enkelt køb; ingen giver rabat på tilbudsvarer eller varer, der i forvejen er nedsat. Det er forståeligt nok.

Men en del har altså nogle indsnævrende regler for, hvad man kan få rabat på. "Rabatten gælder kun Triumph". "Gælder ikke Fjällräven". "Kun til Take away". "Gælder timelønnen på værkstedsarbejde". "Gælder ved køb af Marc Laugebukser". "Gælder ikke tips, lotto, Skrab, frimærker, GLS, Smartbox". "Gælder kun mandag-torsdag". "Gælder køb af møbler, dog ikke By Lassen og GUBI".

Der er tre tilbud om undervognsbehandling fra tre firmaer. Jeg har sådan set kun brug for én. Til gengæld har købmanden i Sennels 20% rabat på køb af alkoholbaserede drikkevarer!

Se, hvilke butikker der er repræsenterede i Rabatbogen og find ud af, om du vil handle der og på de betingelser, inden du køber bogen.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer