Anmeldes af Mona Lisa Olsen

Mona Lisa Olsen

Jeg skal være jeres anmelder af radio- og TV-udsendelser og skrive om forskellige programmer, som jeg selv vælger. Nogle kan jeg lide, andre kan jeg ikke lide, og nogle gange bliver jeg glad overrasket, andre gange bliver jeg deprimeret.

Jeg er glad for at have fået overdraget denne opgave og skal forsøge at løse den på bedste vis. Jeg ligger naturligvis under for KlitPosten.dks projekt med at benytte danske ord og ikke engelske eller amerikanske.

Jeg har ikke så meget forstand på teknik, jeg skriver bare. Jeg har brugt noget tid på at sidde model for flere italienske malere, og derfor får I lige et foto fra et af malerierne, maleren hed Leonardo.

Det var, mens jeg var gift med en italiener, Francesco, at jeg mødte Leonardo, på Bodega Stalden i Klitmøller en kold vinteraften. Han var længe om at male mig og tog mig med på sine rejser rundt i Europa nogle gange. Det blev min mand, der var surfer, en smule knotten over. Han sagde, at jeg skulle vælge mellem ham og Leonardo. Så slog han sit surfboard ned i jorden, så jeg kunne forstå, at det var alvorligt ment.

Vi fik et konfliktrådsmøde i kommunen med en meget charmerende mølbo; umiddelbart efter besluttede Fransesco at tage hjem til Italien, og  Leonardo pakkede sine pensler og lærreder sammen og rejste bagefter.

De italienere! Jeg kan ikke andet end sende et stille smil til dem. Arrividerci!

Jeg lever nu sammen med den charmerende mølbo fra kommunen og er glad for at bo i Danmark og være dansker og endda thybo. Der findes mig bekendt ikke noget, der er bedre eller finere. Det er der også mange andre danskere, der synes, heldigvis, selv om de må nøjes med at bo et andet sted end i Thy, for er man ikke så glad for sit land, skal man finde et andet at være glad for, og det kan være temmeligt besværligt og vanskeligt. Nogle får slet ikke lov og må finde sig i despoter, tyranner og diktatorer, som alle mener, at de har lov til at diktere og bestemme, hvad folk skal tro og tænke og stemme på.

Jeg hører meget radio, især P1 og 24/7 og ser indimellem fjernsyn.

I er velkomne til at kommentere mine anmeldelser i op til tre uger efter.

Ciao!

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer