Besparelser

Mona Lisa Olsen

Fra DR.dk:

Besparelserne vil især ramme sport, underholdning og livsstil samt udenlandsk fiktion.

Besparelserne på sporten kommer til at betyde, at DR fravælger dækning af visse store sportsbegivenheder, som for eksempel cykelløbet Tour de France og Champions League-håndbold.

Man kunne også have fravalgt andre dele af DR. Nedprioriteringen af sport betyder næppe særligt meget, idet de fleste formentlig abonnerer på rene sportskanaler, så det var en nem omgang. Håndbold ses på TV2, og her finder vi også en masse underholdning. Man kunne have valgt at spare på husprogrammerne: I hus til Halsen og Hammerslag for at nævne nogle. Sundhedsmagasinet kunne vi godt lære noget af, men det er sløjfet.

Netsiden DR.dk bliver ikke sløjfet, men får den bemærkning, at artiklerne ikke må være for lange og for dybdegående. Det er uklart, i hvor høj grad DR.dk henter stof og artikler fra andre medier, som man der må betale for at læse. KlitPosten.dk er gratis, men serverer til gengæld annoncer. DR.dk er annoncefrit. Jeg kan overveje at henstille til redaktøren at undlade annoncerne, hvis han til gengæld kan få lidt kultur- og eller sponsorpenge!

Vi skal være glade for den fjerde statsmagt. Politikerne bliver holdt i ørerne. Hvem skulle ellers gøre det?

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer