Red Café Stalden, og det skal nok være snart! (3)

Café Stalden er havnet i ingenmandsland. Hvad skal der ske?

Solskin over Stalden

En plakat fra tidligere med musikalsk underholdning og Dansk Westerhavsrock, - endda med dobbelt-v!
Til venstre en anden plakat fra en anden mindeværdig aften med overskud på både den økonomiske som den kunstneriske og ikke mindst sociale side

Peer Rasmussen har ført regnskabet for Café Stalden gennem flere år og kan oplyse, at det de sidste to år måske kunne have set bedre ud.

– Det er svært, når lønudgifterne er store. Det er svært, når ejer ved siden af er nødt til at have fuldtidsarbejde, men jeg skønner, at hvis ejer eller forpagter selv deltager i arbejdet i Stalden, vil der være en fornuftig økonomi. Særdeles fornuftig!

– De aftenener, hvor der i weekenden har været musikalsk underholdning, har der været et godt overskud. De aftenener skulle gerne fortsætte!

– Vi står jo i den situation, som også er beskrevet i KlitPosten.dk, at politikerne endnu ikke har taget stilling til bygningerne på den gamle campingplads. Så længe det er tilfældet, kan der naturligvis ikke ske noget som helst. Jeg synes også, det tager sin tid. Jeg savner måske nogle udmeldinger fra flere politikere. Hvad vil de? Hvad tænker de på? Hvilke ønsker har de?

– Jeg er ret sikker på, at når det er på plads med bygningerne, hvad enten kommunalbestyrelsen bestemmer sig for at sælge dem, leje dem ud eller rive dem ned, er vi meget mere afklarede. Hvis Stalden kan fortsætte, er jeg lige så sikker på, at der er kompetente folk, enten økonomisk eller cafémæssigt, der kan overtage Café Stalden!

En flittig bruger af Stalden, Palle Klaris, er klar i mælet:

– Først tog politikerne plejehjemmet fra os; så tager de nu også Stalden fra os, synes jeg, de næste gang skal tage rådhuset fra os. Det vil vi ikke savne!

Læs artikel fire, hvordan sagen i øjeblikket står, og hvad formand og næstformand i Klima-, Miljø- og Teknikudvalget mener!

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer