Red Café Stalden, Økonomiudvalget har bestemt sig (5)

Café Stalden i Klitmøller var havnet i ingenmandsland. Nu har Økonomiudvalget indstillet til godkendelse i kommunalbestyrelsen, hvad der skal ske med bygningerne

Uddrag fra referatet fra Økonomiudvalget 18. maj:

Historien er, at Thisted Kommune har eksproprieret Vangvej 16 med henblik på virkeliggørelse af lokalplan nr. 8-008 "Blandet bolig og erhverv, Vangvej Klitmøller" fra juni 2014.

Thisted Kommune eksproprierede kun område B i lokalplanen, da det her var kommunens ønske at sælge en del af arealet samt selv etablere boliggrunde.

Ejeren ønskede, at Thisted Kommune skulle ekspropriere hele ejendommen, det vil sige både lokalplanens delområde A og B.

Både Taksationskommissionen og Overtaksationskommissionen har afsagt kendelser, hvori det fremgår, at Thisted Kommune skal erhverve delområde A og B. Delområde A og B kan ses på bilag 1.

Kommunalbestyrelsen skal derfor tage stilling til den videre proces for delområde A og de eksisterende bygninger, der er på arealet.

Taksationsmyndighederne har endnu ikke fastsat erstatningsbeløbet, så det er uvist, hvad Thisted Kommune skal betale for delområde A og B samt tilhørende bygninger på delområde A.

Drifts- og Anlægsafdelingen har iværksat en ejendomsmæglervurdering.

Klima-, Miljø- og Teknikudvalget indstiller til økonomiudvalget den 11. maj 2020 til salg

Økonomiudvalget den 18. maj 2020 indstiller til godkendelse af flertallet, at bygningerne sælges. Imod stemte Preben Holler og Joachim Plaetner Kjeldsen, som stemmer for, at bygningerne beholdes og forpagtes ud.

Kommunalbestyrelsen afgør sagen den 26. maj 2020

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer