Red Stalden! (2)

Indgangspartiet til Café Stalden …

… med en dejlig gårdhave. Hvilken fremtid venter cafeen?

Hvordan er historikken bag kommunens ekspropriering?

Tobias Geertsen i kampuniform

Ingeniør Tobias Geertsen, Thisted Kommune, fortæller, at kommunen har eksproprieret den gamle campingplads i Klitmøller. Der var så tvivl om bygningerne:

– De var ikke med i kommunens plan. For eksproprieringen skyldes jo udelukkende ønsket om at skaffe plads til at bygge boliger, så derfor har vi ikke regnet med også at overtage bygningerne. Nu er det bestemt, at de også skal eksproprieres.

– Det er klart, at kommunen nu står med et lille problem, for ingen har regnet med at skulle overtage bygningerne også. Derfor skal politikerne, og det vil sige kommunalbestyrelsen, træffe beslutning om dem.

– Skal de sælges, lejes ud, rives ned eller måske en helt fjerde mulighed?

Deres udsendte staldmedarbejder foreslår at forære dem til pensionisterne i Klitmøller. De mangler et sted, hvor alle aktiviteter kunne samles, og så vil de med garanti ikke længere være sure på kommunen, altså en ren vind-vindsituation.

– Ja, det må stå for din regning. KlitPosten har også solgt lufthavnen til Billund, så det kommer ikke bag på mig. Nå. Spøg til side: Kommunalbestyrelsen skal så snart, det er muligt, naturligvis forholde sig til problematikken.

– Og derfor kan iværksættergruppen bag den opdaterede Stalden desværre ikke komme ret meget videre på nuværende tidspunkt.

KlitPosten.dk holder øje med det videre forløb.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer