Red Stalden!

Lige nu er der godt nok stille her. Hvor er vi egentlig?

Den er god nok: Vi står foran Café Stalden! Med …

… afholdte succesfyldte arrangementer …

… åbningstider, der ikke gælder mere …

… skal det være slut nu? Skal dette blot være det sydvestlige hjørne af en stor bygning?

Nej, det mener en arbejdsgruppe ikke. Den er i øjeblikket i færd med at forestille sig, hvordan Stalden kan genopstå. For corona har meget på samvittigheden, herunder Staldens lukning.

– Vi vil meget gerne gøre noget ud af Stalden, siger Martin Falslev Andersen, der er med i arbejdsgruppen. – Vi undersøger lige nu, hvordan kommunen stiller sig, men der sker meget lidt på den front. Vi får ikke rigtigt svar på vores henvendelser, og det er en skam.

– Vores planer går ud på at opdatere Stalden til moderne tider, så den bliver en anelse bredere i sit tilbud. Stalden skal være for alle lokale og dermed kunne tiltrække mølboer over en bred kam.

– Den har jo en historie, startede engang i 70´erne, og den historie vil vi gerne fortsætte. Vi forestiller os en form for anparter for at skaffe den nødvendige kapital; vi har snakket om frivillig arbejdskraft, men også tilvejebringelse af en omsætning, der gør, at der kan ansættes kvalificeret personale, så Stalden kan løbe rundt økonomisk.

– Det skal være en videreudvikling af stedet, så det bliver videreført som et moderne koncept, som sagt. Herunder aftener med levende musik og stemning og godt humør.

– Jeg tror, byen har brug for sådan et sted! Så - nu venter vi bare på kommunen …

Andre indlæg, du vil synes om:

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Charlotte Bak Sværke

Kom meget på stalden i min ungdom til øller og træskodans…
har sommerhus i Klitmøller, men vil meget gerne være med til at bevare Stalden

Niels Peter Dragsbaek

If possible I would like to obtain the Cafe Stalden sign for my mother’s barn in Massachusetts. I’m sure an old patron of the “Pind” can look out and get us some memories!