Rygere er altså også en slags mennesker

Daniel Defekt: Så sandt, så sandt! Er man først nikotinafhængig, er det svært at komme ud af det igen. Derfor skal man nok se på rygere med mildere øjne, end mange gør for tiden.

Dog er der lige et velment råd til rygerne, der garanteret vil gøre, at jeres omdømme bliver bedre.

Der står en bænk lige uden for Super Brugsen på Frederiks Torv i Thisted. Ved siden af bænken og lige over for bænken er der TO skraldespande. En til skodder og en til øvrigt affald. Alligevel ses hundredvis af skodder på jorden under, ved siden af, over for, i nærheden af bænken.

Skod har det med at være længe om at gå til grunde. Især dem med filter.

Kære rygere! I kunne altså gøre meget for jeres image, hvis I alle gad smide skodderne i den dertil indrettede skraldespand! De fleste af jer gør det, men der er lige nogle enkelte, der ødelægger det for jer alle.

Cigaretskod udgør et stort affaldsproblem, når de smides på fortove, togperroner og i naturen. Cigaretfiltrene består af plastik, der nedbrydes til mikroplast. Filtrene gør ikke cigaretter mindre sygdomsfremkaldende.

Cigaretskod fylder i gadebilledet og i naturen.

Cigaretskod er små, men de udgør et problem, fordi der er så mange. Skod er antalmæssigt den mest udbredte form for affald i Danmark.

Udenlandske undersøgelser vurderer, at en ca. tredjedel af alle cigaretskod bliver smidt i naturen og ender i miljøet – på gader, i afløb og i havet.

PS. Det er med vilje, at man kan se skyggen af fotografen.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer