Rav i Klitmøller Friskole

Martin Eigenbroth

 

Der er rav i den på Klitmøller Friskole.

Bestyrelsesformand Martin Eigenbroth udtaler:

– Vi er blevet godt og grundigt træt af alle de børn. De render rundt og larmer og regerer og gør lærernes dagligdag umulig. Hvem kan sidde helt stille og rolig og drikke kaffe i den endnu betalte kaffepause, når der ustandselig kommer børn ind på lærerværelset for at spørge om det ene og det andet. Nogle gange er der en, der er faldet ned fra et træ, og så skal lærerne rejse sig og blive forstyrret. Så kommer Arbejdstilsynet rendende og klager over, at børnene ikke er sikret, når de klatrer i træer. Som om vi andre skulle sikres, da vi som børn klatrede i træerne. Jeg er da tit faldet ned og slået hovedet. Ellers kunne vi jo ikke få fat i naboens store blommer. Nogle gange er det drengene fra Angora, der har fået en tosset ide og kommer rendende og tager vores tid. Jeg mener overhovedet ikke, at Angora hører under vores område.

– Ja, men hvad så? En anderledes skole?

– Nej, for pokker. Jeg har aldrig haft fidus til de der Steiner Bagger-skoler, eller hvad de nu hedder. Nej, nu skal du høre. Vi vil lave et frit gymnasium. Gymnasieeleverne er trods alt noget ældre og farer ikke sådan rundt, medmindre der er fredagsbar og rusture og den slags. Men der kan vi andre heldigvis være med.

Martin Eigenbroth smiler bredt ved tanken:

– Hvis man ellers kunne få lov af konen!

– Hvad siger Thisted til et nyt gymnasium herude?

– Ingenting. Vi har allerede kontakt med en mulig gymnasielærer. Så kan vi dække fagene datalogi og oldgræsk. Kan man disse to fag, kan man stort set alt. Det har jeg flere eller i hvert fald ét godt eksempel på. Nu ser vi, hvad generalforsamlingen på torsdag siger! Det er klokken 19!

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer