Så starter KIF med vigtig kamp på Klitmøller Stadion

Efter restriktionerne starter fodbolden igen. Det sker med kamp mod Midt-Thy på lørdag klokken 14 på KIFs stadion, som jo burde hedde Cold Trafford. Altså. Helt ærligt: Når Klitmøller kan hedde Cold Hawaii, hvorfor så ikke føre det helt igennem?

Entreen er gratis, og du er meget velkommen! Husk: Der er kun siddepladser, fordi corona kun tillader siddepladser!

Janus i gang

Janus har været tidligt oppe og lagt tag på

Billedet er taget den dag sidste år, Hanstholm kom på besøg!

Janus fra bestyrelsen og kasserer er næsten færdig med at male de nye udskiftningsbokse, der er placeret over for hinanden ved banen. Randy er formand. Jon ( bette stjat) er næstformand.

– Det er Johnny og Vagn, der har opført dem, og jeg har så påtaget mig at male dem i den der specielle gule farve, vi har på de nye trøjer! Se selv!

– Vi havde også før to udskiftningsbokse, men de var for korte, og stormen væltede den ene. Vi valgte  at udskifte dem med et par helt nye. Det var svært at finde den samme gule farve som trøjerne, kode 1028. Den kan man åbenbart ikke få i XL-Byg, men Flügger kunne lave den. Farven vil falme med tiden; det er der nok ikke noget at gøre ved.

– Den trup, vi har pt., er ikke så dårlig. Vi har et fornuftigt hold. Mange gamle førsteholdsspillere fra Thisted har valgt at spille her (Pele og Garincha og Vava og Didi. Red.). Vi prøver at lave aktiviteter, der også tiltaler familierne, når de nu fylder stadion op for at se kampene.

– Johnny er guld værd for klubben! Og det er alle frivillige! Det er Randy og jeg enige om. Uden dem og sponsorerne eksisterede klubben bare ikke.

Johnny har opstreget banen og har tidligere tilkendegivet ærgrelse over hundeekskrementer på banen. Der må nok være jord nok uden for banen, hvor hunden kan lægge sit visitkort, har han sagt.

Måske er det på sin plads at nævne de mange sponsorer, der gør KIF muligt. Bemærk, at selv kirken deltager! Lidt hjælp fra oven er nok ingen skade til.
Hovedsponsor: Sparekassen Thy
Erhvervssponsorater: Spar Klitmøller Intersport Thisted Baltzers udlejning
Trøjesponsorater: HUGORM Spar Klitmøller Hanstholm Fiskeauktion
Børnetøj Sponsorater: Hanstholm Madbar Spar Klitmøller

Bandesponsorater: Spar Klitmøller Go'on Gruppen A/S Anders Andersen A/S Intersport Thisted

Thisted Kloakservice @Erhvervsrengøring Thy v/Susanne Vang  Café Hawgus Annes Hus Klitmøller
Kropsterapi Thy Hanstholm Skibssmedie Tømreriet BRANDT revision & rådgivning Klaus Guldsmed

@Klitmøller Byggefirma Klitvand - Vandværk Murerfirmaet Poul Bak Thisted VVS- & Blikkenslagerforretning @Hundborg Anlægsgartneri Hanstholm, Thisted og Sydthy Auto og Dækservice Thorkil Grøns Samlecentral og Westship @Thy Glasservice Højland Biler A/S

Xl-Byg Tømmergaarden Hanstholm Thisted Motor Compagni A/S Tømrer Knudsen J.Hundahl A/S
Handest VVS - Bedre Bad Thisted @Thisted Mørtel- & Grusværk @Chrishfish Hanstholm A/S
Hanstholm Samlecentral A/S Bach-el Revision Limfjord - rådgivende revisorer Sjørring Blikkenslagerforretning Columbus Surfboards Thisted El-forretning Vestkystens VVS @Nord-West Byg Klitmøller Klitmøller kirke @Allan Thomsen - Nr. Vorupør Aut. Kloakfirma

Hvis det er en hundehømhøm, bliver Johnny sur. Så er det vist ikke længere nok at sige Johnny be Goode, for Johnny is not goode, når han ser dette!

Fik du læst:

Fik du læst:

KIF, Klitmøller Idrætsforening, får hjælp efter coronatiden

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer