Sådan begynder Aktivkomiteen igen sit arbejde på Klitrosen!

Omsider er coronaen banket så langt i bund, at normale forhold kan etableres på Klitrosen. Aktivkomiteen lægger ud med et bankospil fredag den 7. juli fra klokken 13 til 17, og der vil givet være gode muligheder for dels at gøre en god handel, dels at støtte komiteen i dets arbejde.

Da KlitPosten.dk af indlysende årsager endnu ikke kan fremvise billeder fra denne dag, ser vi os nødsaget til at gå tilbage i arkivet og har fundet disse dejlige billeder fra forårsfesten i 2019 - længe før, der var noget, der hed corona. Gense begivenheden og mød gerne op på fredag den 7. klokken 13!

Forårsfesten på Klitrosen

i maj 2019 var med masser af musik, og orkestret Rytmix gjorde det godt. De forstod at spille for det lidt ældre publikum (det kan man vel godt skrive uden at genere nogen) med melodier fra dengang, der var noget, der hed Tarzan og Jane.

Der var fællessang indimellem, hvilket løftede stemningen endnu højere. Nogle gange gik det lige lovligt vildt for sig, når deltagerne greb hinandens arme og gyngede sidelæns. Når man så rejste sig for at hente noget mere mad, var man en smule rundtosset, og så har de andre nok troet, at man havde fået et glas vin for meget.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer