Sådan kan man også opleve Foreningsstien i Klitmøller

Den nye bebyggelse syd for kirken for enden af den nuværende foreningssti er desværre ikke den store oplevelse for øjet. Husene ser ikke særligt spændende ud. SKAL man virkelig bygge så kedeligt nu om stunder?

I Klitmøller er man ved at bygge nye boliger på den gamle campingplads´ grund. Af en eller anden grund ser husene desværre kedelige ud, ja, nærmest intetsigende. Hvorfor skal det mon være sådan? Og de ligger endda ud til den ret nye Foreningsstien, som snor sig langs åen fra SPAR i Vest eller faktisk helt nede fra stranden, men den oplevelse har vi til gode endnu, til friskolen.

For ikke at spilde tiden har vi lavet gåturen lidt hurtigere.

Der er noget, der hedder slowmotion, på dansk langsomoptagelse. Ser du superligafodbold, bliver de scener, hvor en stakkels fodboldspiller fra FCK  let og elegant bliver nedlagt af en jysk fodboldspiller, gentaget mange gange i slowmotion, så dommeren tydeligt kan se, at han filmer.
Den modsatte videoindstilling hedder time-laps. Det er naturligvis et amerikansk udtryk, som vi ikke har gidet oversætte. På dansk betyder det tidsintervaloptagelse.
Her kan man indstille kameraet til at optage mindre end de normale 25 billeder i sekundet. Måske tre i  sekundet eller færre.
Med timelaps tager vi på tur ned ad Klitmøllers Foreningssti. Den forventes at fortsætte på et tidspunkt længere mod øst helt ud til Vandet Sø.

Vi starter i den vestlige ende ved SPAR

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer