Sådan kan vi fra Thisted besøge dem i Jammerbugten

Mortensaften plejer vi to thyboer at være sammen med familien fra Åbybro. Men nu ligger Åbybro altså i en anden kommune, som vi ikke må køre ind i. Hvad gør vi så, hvis vi gerne vil have et samvær med jammerboerne?

Der er ikke noget at tage fejl af. Man må IKKE forlade egen kommune! JP.DK

Her fra DR.DK

Der skal nødvendigvis nogle remedier til.

Vores familie har en autocamper. Vi har en personbil. Mortensaften kører vi af sted mod hinanden, vi mod øst, de mod vest. Vi har andestegen med. De har parkeret ungerne hos forældre i Åbybro. Vi standser lige før Thisted Kommunes grænse mod Jammerbugten. De vender deres autocamper lige ved grænsen og bakker den ind over grænsen, så bagdøren er i Thisted Kommune. Selv sidder de naturligvis begge to på de to førersæde. Herefter kan de bevæge sig omkring og ind ved spisebordet ("B" på billedet) uden på noget tidspunkt at være i Thisted Kommune.

Min datters autocamper. Bemærk døren bagerst til venstre

Afgrænsning af Thisted Kommune mod Jammerbugten

Vi tager maden fra vores bil, der er parkeret bag autocamperen og altså i Thisted Kommune, og med mundbind på stiger vi ind ad bagdøren i deres autocamper, hvor vores familie som skrevet sidder på de to pladser "B". Vi stiller maden på det lille udsvingsbord og sætter os på "A", der altså igen igen ligger i Thisted Kommune.

Mellem os har de monteret en plexiglasrude. Vi ofrer en flaske dyr vin til andestegen, der heldigvis endnu er lidt varm.

Og så hygger vi os. Helt som vi plejer Mortensaften. Der er hyggeligt og helt stille; fjorden ligger lige uden for vinduerne, og der er stort set ingen trafik på vejen.

Oversigtskort over autocamperens indre. Plexiglasruden befinder sig nøjagtigt på grænsen mellem de to kommuner

Og grænsen er lige her

Vi bliver færdige, takker for i aften og går ud samme vej, som vi gik ind.
Vi har ikke forladt Thisted Kommune, og de har ikke forladt Jammerbugten.

Glade og usmittede kører vi hjem!

Fik du læst:

Fik du læst:

Fokus på den kollektive trafik i Thisted Kommune og Nordjylland

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer