Sådan vil Rasmus og Mikael udvikle Hausgaard Huset

De første tegninger er nu frigivet og kan give interesserede et fingerpeg om noget af det, der skal ske med Vangvej 16 A. Det er lidt sporadisk; mere kommer til

Oversigt

Oversigt

Hausgaard Huset ligger på Vangvej 16 i Klitmøller

Rumfordeling

Rumfordeling

Lejemålene spænder fra 30 til 60 m2. Et- og to-værelses lejemål. Fjernvarme anvendes overalt med ventilationsløsning og varmegenvinding. Entré med vaskemaskine og opbevaring, klinkegulv. Spisebord i køkken og vask, køl og keramisk kogeplade. Stue og soveværelse i samme rum eventuelt med rumdeler. Trægulve. Adgang til egen terrasse med afskærmning og beplantning.

Fælleshus

Fælleshus

Den gamle kiosk omdannes til fælleshus, hvor beboerne kan feste og være sammen til fællesspisning. Fødselsdage, mærkedage vil være oplagte her. Inklusive et mindre tekøkken og terrasse udenfor.

Tørrerum

Tørrerum

Naturligvis er der taget højde for det sted, vi er i. Surfere kan her få tørret våddragter og boards. Hertil omklædning og brus. Det skulle gøre, at beboerne kan have al deres tøj til surf her og ikke i lejligheden.

Gårdrummet

Gårdrummet

Det bliver med respekt over for det, der kan bevares, oplyser de to bygherrer.

Gårdrummet her til venstre bliver det centrale samlingspunkt i bygningen, som kan ses fra alle lejligheder. Det er i det hele taget kendetegnende for de ideer om fællesskab, der rumsterer hos Mikael og Rasmus. Gårdrummet benyttes til ophold, cykelparkering og skraldestation. Café Stalden bevares mod syd i sin nuværende placering, så gårdrummet er forbeholdt lejerne.

Sådan så de gamle bygninger ud; om der kommer nogle ændringer set herfra, vil tiden vise

Fik du læst:

Fik du læst:

Red Café Stalden, Kommunalbestyrelsen har bestemt sig (6)

Andre indlæg, du vil synes om:

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer