Redaktøren har fået barnebarn nr. 4!

Overvældet af træthed over at læse i KlitPosten.dk har det lille 4. vidunder lukket øjnene for at samle tankerne om det liv, der nu skal leves. Han har udsigt til at blive 100 år, og det ses tydeligt, at han har store muligheder med de mange talenter, han helt åbenlyst er i besiddelse af. Når man løfter hans ene arm og slipper den, falder den bare ned. Klart nok. Gider han lege Tarzan med de åndsevner? Når hans bedstefar nærmer sig og siger “nå, nå, nåååå”, åbner han munden og vræler. Han gider ikke det der barnagtige babysprog. “Snak ordentligt til mig”, mener han uden at sige det direkte.

I det hele taget behandler han de nye muligheder efter at have forladt sin varme hule torsdag den 16. august 2018 klokken henad 17 med nogen flegma. Han gider ikke smile, ja, han gider næsten ikke engang kigge på folk. Han er ret ligeglad med, hvem der sidder med ham. Da jeg tog ham, åbnede han dog det ene øje en kvart, men skyndte sig at lukke det igen.

Se video til højre, taget den 24. august, altså hvor han har en alder af 8 dage.

 

 

 

Andre indlæg, du vil synes om (Tryk på headeren foroven for at få forsiden)

2 Kommentarer

  • nej hvor er han nuttet, undskyld – ser intelligent ud. Og allerede med hat, bare han ellers ikke har for mange af bedstefars unoder. Velkommen til verden, alt godt.

  • kære redaktør og redaktrice … til stor lykke med den store lykke. han ser vis og klog ud, men det er jo osse klart med de bedsteforældre han har. alle gode ønsker fra det sydlige!