Sjoerds appfindelse til surferne

– Appfinder Sjoerd Kok, hvordan gik det egentlig med din surfer-app-findelse? KlitPosten.dk bragte jo den sensationelle nyhed i februar sidste år …
– Det gik slet ikke. Ingen læste artiklen, ingen købte min opfindelse, så jeg hang med hovedet i ret lang tid.
– Men du relancerer den?
– Nu er der mange flere læsere af KlitPosten.dk, så jeg forventer en noget anderledes efterspørgsel nu.
– Godt. Kan du forklare en gang til, hvad den går ud på?

– Det er en surf-app. Se her engang på min mobil. Når du trykker på pilen der på surfer-uret, kan du - ved at dreje den - selv bestemme vindretning, og trykker du to gange på den, kan du også bestemme vindhastigheden.
– Det må jeg nok sige. Men hallo? Virker den nu også?
– Vi surfere er skeptikere selv, så det kommer ikke bag på mig, hvis en enkelt ikke-surfer som dig tvivler. Det er da også derfor, at vi har været længe om at udvikle app´en. Det tog tid for mig at få lov af DMI, der jo gerne vil have patent på vejret i hele landet. De siger, at det er vores vejr. Så er det vel også mit??
– Hvad så, hvis flere med app´en trykker på noget forskelligt - samtidigt?
– Ok, det er der taget højde for. Det svarer fuldstændigt til den gamle vittighed om de radikales ta-selvbord!
– Så, altså, jeg prøver lige igen: Hvad hvis flere surfere for eksempel står parat på deres boards, og alle trykker samtidigt, og alle trykker noget forskelligt?
– Det er faktisk enormt enkelt. Som i alle andre nødssituationer er der en linje til Finn Jorsal, der jo er ven med os, som så afgør vindretning og -styrke.
– Og hvis han ikke træffes? Det er jo før hørt, at en pensionist er optaget?

Sjoerd sukker og himler:
– Du kan bare høre vejrudsigten i radioen, for sådan virker app´en nemlig i den situation: Lidt sol hist og pist, måske en smule eller en hel del regn af og til, og vind fra flere retninger i forskellig styrke. Jeg regner bestemt med at blive mangemillionær med denne app, og så vil jeg købe mig en Porsche.

Andre indlæg, du vil synes om (Tryk på headeren foroven for at få forsiden)

Lukket for kommentarer