Cold Hawaii Flow Television

 

Fra næste år bliver det til virkelighed, fortæller Peter, der er filmfotograf.

– Ja, det er meget enkelt. I de fleste danske TV-programmer i dag er der indslag fra Cold Hawaii minimum to gange om ugen. Så dukker Hammerslag op og forsøger at gætte en huspris nede fra landingspladsen, så dukker sporten op, fordi der lige er WM i Surf (specielt disciplinen Waveperformance inden for windsurfing, surfing og standup paddleboarding er der optimale forhold for. Kitesurfing får også mange udøvere fra Danmark og udlandet til at drage til Klitmøller. Red.), så kommer der et indslag i TV-Avisen om en redningsaktion eller interview med en af vores verdensmestre, så er der klip fra sommerfesten, ja, selv hvis nogen vil spille lidt musik i en garage bliver det straks sendt over landsdækkende TV osv. osv.
– Og så tænkte du, at Klitmøller lige så godt kunne få sin egen TV-station?
– Ja. Jeg har allieret mig med Lars, der er en af de helt gamle TV-fotografer fra tresserne. Godt nok analog uddannet, men han kan hurtigt omskoles digitalt, selv om han har en gammel mobil uden internet og faktisk er totalt digitalfjendtlig samt enorm konservativ.
– Men hvordan med finansieringen? Bare det at drive KlitPosten.dk koster jo noget, men et helt TV-produktionsselskab …
– I 2016 udbetalte man kulturstøtte på 8,3 milliarder, og med det nye medieforlig og den dermed kommende besparelse på DR vil vi helt automatisk nå op på over 12 milliarder. Heraf burde vi da snildt kunne få 100 millioner til at starte for. Lars er godt nok en dyr herre, han napper sine 50%, som han plejer, men han er pengene værd, så det går nok.
– Hvad vil I bringe? Det er trods alt begrænset, hvad der sker i Klitmøller?
– Der sker i den grad en masse. Så er der garagerock, selv om det blev aflyst, så er der marathon, så er der Tour de Klitmøller, så er der jazz, så er der fiskeauktion, så er der sommerfest, så er …
– Ja, ja, tak. Jeg har forstået.
– Og hvis der sker noget i København eller omegn, vil vi da bringe det. Naturligvis! Vi forestiller os en slags omvendt Danmarks Radio. Centrum er Thy, udkanten er København og Sjælland, du ved.
– Apropos sommerfest! Vi vil som noget af det første lave en lokal version af Barnaby med en kendt mølbo som Klitbarnaby. Værsgo! Her er oplægget.
Jeg studerer papiret med interesse.
– Når vi har manus klar, vil du få det.
– Tak! Så vil jeg straks gå i gang med at skrive om krimien. Det var dog et interessant valg til chef for efterforskningen!

(Læs om Klitbarnaby her)

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer