Hans Thykongelige Højhed er sur

Hans Thykongelige Højhed, kong Frederik, stirrer bistert på mig:

– Jeg har bedt dig tage dette interview, fordi jeg er sur!
– Det lyder ikke godt for en thykonge. Hvorfor?
– Jeg kunne ikke få en plads i bestyrelsen for Thisted FodboldClub.
– Der var vel ikke nogen ledig?
– Jo, der var da kampvalg. Både formanden, Brian, og Torben og Lise var på valg. Jeg troede jo, at når jeg havde al den erfaring fra Den Internationale Olympiske Komité, var det en smal sag at blive medlem af bestyrelsen. Men nej! De stædige medlemmer stemte på de tre andre til generalforsamlingen. Hvad ligner det? Her kommer jeg som thykonge og tilbyder mig! Og så siger de nej? Jeg fik kun to stemmer. Den anden må være Marys.
– Derfor er jeg sur! Skide thyboer!
– Nå, det skal du måske ikke citere mig for. Man skulle jo nødig gå hen og blive upopulær. Nu vil jeg stille op til Thisted Bryghus´ bestyrelse. Jeg tror, jeg giver en Thy- øl til min fødselsdag næste år. Så burde den være hjemme!

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer