Ib Poulsen er nu i protectmode i Hanstholm

Den store og knaldhamrende sorte bus standser ved Centret i Hanstholm, og ud springer 10 sortklædte uniformerede mænd med maskinpistoler og ser sig om til alle sider. Den ene af dem vinker op til bussen, og ud stiger Ib Poulsen efterfulgt af andre 10 sortklædte mænd med maskinpistoler. Kalashnikov, så vidt jeg kan se. Alle 20 ser sig grundigt om.

Jeg vinker til Ib med mit fotoapparat, så han kan se, at det er mig, han har lavet en aftale om interwiev med, og han kommer hen til mig og giver mig hånd.

– Nå, Ib, det er ikke sådan at komme til Hanstholm …

­– Nej, man må jo tage sine forholdsregler.

– Er du bekymret for din sikkerhed?

– Nej, ikke længere. For nu har både justits- og inderigsministeren heldigvis bestemt, at Hanstholm er omfattet af de farlige områder i Danmark, hvor myndighedspersoner og folketingsmedlemmer skal have beskyttelse ligesom Nørrebro, Gellerupparken og Volsmose.

– Bare fordi en fisker kom til at sige til dig, at hvis du kom til fødselsdagsfesten for havnen, kunne du nemt risikere at få en på bærret …

– Ja, noget i den retning. Han har så sagt undskyld, da han så mine store muller, men der er også andre, der stod bagved og heppede, og det giver jo ikke ligefrem ro og fred i sjælen.

– Så nu kan du gå trygt her i byen med 20 livvagter?

– Ja. Jeg skulle såmænd bare ind i Fakta og have mig en ny tandbørste. Lidt luksus her i den store højtid skal man da have lov til.

– Tak for interwievet og pas nu godt på dig selv!

Ib Poulsen vinker og forsvinder ind i Centret med 10 livvagter.

Andre indlæg, du vil synes om

4 Kommentarer

  • ja, det er sjovt

  • mega sjovt!

  • Ved du om Ib Poulsen stadig befinder sig i Centret?

    • Ikke mig bekendt. Så lang tid tager det heller ikke at købe en tandbørste!>