Juleaftensgudstjenesten klokken 14 i Klitmøller flyttes

   

Pastor Finn Feilan meddeler, at årets julegudstjeneste den 24. december klokken 14 ikke finder sted i kirken i Klitmøller.

– Den er go´ nok! Der bliver ikke julegudstjeneste i kirken julaftensdag.

– Det kommer nok bag på nogen.

– Lige som med alt andet, vi foretager os, er der en god forklaring. Kirken vil gerne vise, at vi er forandringsparate. Længe har vi fulgt de unge surfere for at finde en måde at nærme os dem på, og da de ikke kommer ret meget i vores kirke, fordi der ikke i våbenhuset er plads til alle de der surfboards, må vi komme ud til dem på havet!

– På havet?? Hvordan har du forestillet dig en gudstjeneste der?

– Hver mand sit surfbræt, og alle kigger på mig.

– Hvad med orglet?

– Vi har lejet et vandorgel.

– Men hvordan kan det lade sig gøre? Jeg har stadig ikke forstået?

– Ude i bugten, altså.

Feilan sænker stemmen til en hvisken: – Jeg har personligt modtaget surf-undervisning hos fremragende lokale lærere! Men det må du ikke skrive. Ellers kunne der her slet ikke lade sig gøre.

– Så du er en glad mand i dag?

– Jeg er så glad, at jeg kan gå på vandet. Jeg kan i hvert fald stå på surfboardet, som det hedder. SUP. Stand-Up-Paddle. Yes, man. Jeg var lige ved at sige surfbræt. Så ville jeg jo være helt yt. Det må du heller ikke skrive. Skriv gerne, at alle er velkomne.

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer