Juletræ uden lys er som en surfer uden vand

– Nej, se mor, siger lille Kalle, da han er på vej i skole torsdag morgen den 7. december. Klokken er 07.50.

– Der er slet ikke lys i juletræet … og det var der heller ikke i går!

– Ja, det ser da mærkeligt ud, siger moderen, – vi må have fat i KlitPosten.dk!

KlitPosten.dk henvender sig straks til den allestedsnærværende Martin Eigenbroth og spørger, hvordan det kan være, at der ikke er lys i juletræet på Fitnesstorvet?

– Nu har Borger- og Handelsstandsforeningen sammen med spejderne og en masse andre gode folk slidt og slæbt, hentet disse træer ude i skoven for en masse penge, brugt en masse timer på at rejse dem op, sætte pærer og stjerner og hvad ved jeg på, skylle indtil flere bajere ned; synes du ærligt talt ikke, dit spørgsmål er højst uvelkomment?

– Jeg synes jo bare, at …

– Du synes bare! Du vil have i pose og sæk! Sådan er det med dagens pensionister! I kan aldrig få nok! Men, min gode mand, jeg kan sige dig så meget, at vi andre, vi skal altså spare, så I kan få jeres pension. Så vi sparer på strømmen! Og du har stadig nogle meget smukke juletræer, som man kan beundre hele den lyse dag. Skulle det ikke være nok?

Så sker der det, der somme tider sker, når pressen tager fat. Allerede samme dag klokken 16. 15 tænder lysene igen på træet.

Men der skulle altså gå hele fire døgn og en omtale i KlitPosten.dk, før pengene til lyset blev fundet.

 

Andre indlæg, du vil synes om

5 Kommentarer

  • Fornuftig fyr, ham Martin Eigenbroth. Nutidens pensionister ER altså meget krævende!

  • Jep, vi er!

  • God jul!

  • Jeg er også pensionist og har netop lige købt en lyskæde til juletræet. Jeg har dog fjernet hver anden pære ud for at spare på strømmen.

    • 😉